1
همینطور که من انگیزهای برای لاتک ندارم. گذشته از این شما چند سالی است که فعالیت چندانی ندارید، بنبراین حداقل من از شما انتظاری ندارم.به این خاطر که Lollipop کسب و کار شما را بر هم خواهد زد. در واقع با وجود Lollipop احتیاجی به سایت xelinic و .. نخواهد بود.شما با تک هم ناآشنا هستید. آیا روز نخست با لاتک آشنا بودید؟به دلیل کمبود انگیزه لازم به کسب دانش و پیشرفت در شما، این موضوع بدیهی است.شما درست میگی وفا جان. مدتیه که دلمشغولیهای ذهنیم خیلی زیاد شده و انگیزهم برای یادگیری چیزهای جدید، کم. امیدوارم بتونم برای یادگیری Lollipop هم وقت بذارم.
سلامهمینطور که من انگیزهای برای لاتک ندارم. گذشته از این شما چند سالی است که فعالیت چندانی ندارید، بنبراین حداقل من از شما انتظاری ندارم.
پیشنهاد خوبیه؛ اما متاسفانه انگیزهای برای این کار ندارم.
اصلاً نمیدونم چرا هیچ حس خوبی نسبت به لالیپاپ ندارم.به این خاطر که Lollipop کسب و کار شما را بر هم خواهد زد. در واقع با وجود Lollipop احتیاجی به سایت xelinic و .. نخواهد بود.
یه جوری برام ناآشناست.شما با تک هم ناآشنا هستید. آیا روز نخست با لاتک آشنا بودید؟
تا حالا حتی یک دقیقه هم براش وقت نذاشتم که ببینم چه جوریه!به دلیل کمبود انگیزه لازم به کسب دانش و پیشرفت در شما، این موضوع بدیهی است.
با سلاممن ناراحت نشدم و قرار هم نبود که بشوم. پرسش شما یک پرسش بسیار منطقی است که طبیعتاً به پاسخی منطقی نیاز دارد. اما از این دلگیر شدم که چرا نخست آ« را با خودم مطرح نکردید. من برای شما احترام زیادی قائل هستم و حتی کاری که دوست نداشته باشم انجام دهم، اگر شما از من بخواهید، آن را با کمال میل انجام میدهم.
فکر کردم که شاید ایشان ناراحت شوند که این مطالب در معرض دید عموم قرار بگیرد. بنابراین خواستم از عقل جمعی استفاده کنم و مشورت دوستان را داشته باشم.
با سلاماگر شما هر کدام از این موارد را تحت پرسش و پاسخ در سایت جدید ایجاد کنید، به آنها پاسخ خواهم داد.
همانطور که دوستان در سایت پرسش و پاسخ ملاحظه کردهاند جناب آقای کارنپهلو (خلیقــی) اصرار دارند که سوالات مطرح شده را بر اساس Lollipop پاسخ دهند و از تعابیری استفاده کردهاند که جالب است.و یا دانش بنده بسیار کمتر از این است که اظهار نظری داشته باشم. اما اگر قرار است که این روش ادامه یابد. به نظر میرسد که یک راهنمایی برای کاربران نوشته شود که کد Lollipop کجا تایپ شود، کجا باید اجرا شود، با چه موتوری اجرا شود. اگر کسی نتواند تک لایو خود را بهروز رسانی کند در توزیع تک لایو خود چه تغییراتی باید اعمال کند و امثال این مسائل.
با تشکر
در حالی که اگر بخواهید همین کار رو با لاتک انجام بدهید باید کلی ماکرو تغییر بدهی. به عبارت دیگر، فلسه لاتک از پایه اشتباه است.و یا
متأسفانه من علاقهای به لاتک ندارم.دانش بنده بسیار کمتر از این است که اظهار نظری داشته باشم. اما اگر قرار است که این روش ادامه یابد. به نظر میرسد که یک راهنمایی برای کاربران نوشته شود که کد Lollipop کجا تایپ شود، کجا باید اجرا شود، با چه موتوری اجرا شود. اگر کسی نتواند تک لایو خود را بهروز رسانی کند در توزیع تک لایو خود چه تغییراتی باید اعمال کند و امثال این مسائل.