• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

ساخت جداول رنگی

نویسنده parvane, دسامبر 01, 2011, 10:19:40 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

parvane

سلام
من برای یادگیری ساخت ابتدا دقیقا همون نمونه هایی رو که آقای کارن‌پهلو گذاشته بودن رو کامپایل کردم
ولی جواب درستی نگرفتم
میشه بگید مشکل از کجاست
پی نوشت: جوابی رو که گرفتم رو پیوست کردم

حسن ذاکری

نقل قول از: parvane در دسامبر 01, 2011, 10:19:40 بعد از ظهر
سلام
من برای یادگیری ساخت ابتدا دقیقا همون نمونه هایی رو که آقای کارن‌پهلو گذاشته بودن رو کامپایل کردم
ولی جواب درستی نگرفتم
میشه بگید مشکل از کجاست
پی نوشت: جوابی رو که گرفتم رو پیوست کردم

سلام
فایل لاگ رو هم لطفاً ضمیمه کنید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

parvane

حسن ذاکری

نقل قول از: parvane در دسامبر 01, 2011, 10:42:05 بعد از ظهر
اینم فایل لاگ

سلام
۱. تک‌لایو شما مال سال ۲۰۰۹ هست:
‎This is XeTeX‎, ‎Version 3.1415926-2.2-0.9995.2 (TeX Live 2009) (format=xelatex 2011.7.4)  1 DEC 2011 21:57‎
که نیاز به به‌روز رسانی کامل دارد.
۲. زی‌پرشین نیز بسیار قدیمی است. از نسخه ۱.۰.۳ تا نسخه فعلی (11.136) تغییرات خیلی زیادی اتفاق افتاده است.
‎Package‎: ‎xepersian 2009/08/09 v1.0.3 <revision 93> Persian typesetting in ‎XeLaT‎‎‎eX‎
۳. فایلی که استفاده کردید، به خاطر اینکه سازگار با نسخه‌های فعلی است، با نسخه شما مشکل دارد:
‎! Package xepersian Error‎: ‎Oops! you have not specified any font for the Latin‎

۴. و خیلی بسته‌های دیگه که همه قدیمی هستند و نیاز به به‌روز رسانی دارند.

بنابراین پس از بروز رسانی کامل، نباید با مشکلی روبرو شوید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.