• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر نام بخش «اسلاید Beamer» به «اسلاید bidipresentation»

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 12, 2010, 04:12:41 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

چون بیمر دیگر قابل استفاده با زیپرشین نیست، نظرتون در مورد تغییر نام بخش «اسلاید Beamer» به «اسلاید bidipresentation» چیه؟

Nekoomehr

آیا bidipresentation تمام قابلیّت​ها و امكانات Beamer را دارد؟ و همان​كارها را می​توان با bidipresentation انجام داد؟ مثلاً دیدم كه خود شما سؤالی درباره فهرست مطالب و sidebar و نوار بالایی داشتید. آیا این مسائل را اساساً می​توان با bidipresentation ایجاد كرد؟ اگر بله، ضمن بیان و توضیح چگونگی نحوه گذار از Beamer به bidipresentation این تغییر نام هم می​تواند انجام گیرد.

وفا خلیقی

نقل قول از: Nekoomehr در جولای 12, 2010, 07:19:49 بعد از ظهر
آیا bidipresentation تمام قابلیّت​ها و امكانات Beamer را دارد؟ و همان​كارها را می​توان با bidipresentation انجام داد؟ مثلاً دیدم كه خود شما سؤالی درباره فهرست مطالب و sidebar و نوار بالایی داشتید. آیا این مسائل را اساساً می​توان با bidipresentation ایجاد كرد؟ اگر بله، ضمن بیان و توضیح چگونگی نحوه گذار از Beamer به bidipresentation این تغییر نام هم می​تواند انجام گیرد.
اگر شما کاربر متفکری و خلاقی باشید، جواب بله است اما اگر شما کاربری باشید که فقط دنبال کارآسوده باشید، جواب شما خیر است. در مورد توضیح، این وظیفهٔ مؤلف بسته نیست که هر چیزی را توضیح دهد، وظیفهٔ مؤلف بسته این است که مواد لازم برای یک آشپزی را آماده کند و شما به عنوان کاربر آشپز هستید ولی اگر خود را به عنوان خورندهٔ قضا می‌إینید، از تک استفاده نکنید.

Nekoomehr

آقا شرمنده منظور بدی نداشتم. فقط سؤال پرسیدم.
این كه گفتید جواب بله است خیلی من را امیدوار كرد. چون داشتم روی ایجاد sidebar در اسلایدهای bidipresentation كمی تلاش می​كردم امّا خیلی مطمئن نبودم بشود. به نظرم باید سراغ امكانات بسته​ی hyperref هم بروم. شدیداً نیازمند راهنمایی دوستان هستم.
منظورم از توضیح هم این بود كه با همكاری همه دوستان پست​های بیشتری برای راهنمایی افرادی مثل من كه قبلاً اسلایدها را با beamer نوشته بودند و حالا می​خواهند از بسته​ی bidipresentation استفاده كنند گذاشته شود.
با تشكر فراوان

Nekoomehr

این هم از آن پیش​نهادهایی بود كه دیگه پی​گیری نمی​شه؟!!
به نظر می​رسد این تغییر نام لازم باشد.
البته به نظر من بهتر است عنوان جدید كلی باشد و نام هیچ بسته​ای در آن نباشد. خدا را چه دیدی شاید مدّتی دیگه یه چیز دیگه اومد كه بازم لازم شد اسم عوض بشه.
عنوان پیش​نهادی من "اسلاید و presentation" است.