• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

راهی برای تبدیل فید یک سایت به یک فایل پی‌دی‌اف

نویسنده arashebaabaa, دسامبر 12, 2009, 02:51:29 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

arashebaabaa

سلام

بنده دنبال یه راهی برای تبدیل فید سایتم (rss) به یه فایل pdf بودم که به صورت مرتب آپدیت بشه . همین طور که داشتم می گشتم به اینجا رسیدم . ممکنه کسی منو راهنمایی کنه ؟
=================================================
سوال‌های غیرمرتبط با موضوع تالار، از این به بعد، حذف خواهند شد (مدیر تالار).

محمود امین‌طوسی

حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

امیرمسعود

من مدیر تالار نیستم، ولی فکر نمی‌کنید نباید موضوعات غیرمرتبط با تالار را اینجا بپرسید؟ آقای مدیر، نظر شما چیست؟

محمود امین‌طوسی

آقا مسعود معتقدند که سوال زیر مرتبط با تالار نیست:
نقل قول از: arashebaabaa در دسامبر 12, 2009, 02:51:29 بعد از ظهر
بنده دنبال یه راهی برای تبدیل فید سایتم (rss) به یه فایل pdf بودم که به صورت مرتب آپدیت بشه . همین طور که داشتم می گشتم به اینجا رسیدم . ممکنه کسی منو راهنمایی کنه ؟
در حالیکه اگر یک موتور لاتک روی سایت نصب شده باشد، به آسانی با کمی کد نویسی می‌توان محتویات داخل بانک‌های اطلاعاتی سایت را به pdf تبدیل نمود و برای فارسی زی‌پرشین می‌تواند اینکار را انجام دهد. یک سایت دیگر حاوی موتور لاتک هم با تمهیداتی می‌تواند این‌کار را انجام دهد.
به عنوان مثال الان که سایت ما دارای موتورلاتک و برخی فونت‌های مورد نیاز هست، می‌توان با کمی کدنویسی کاری کرد که تمام مطالب این تالار به صورت اتوماتیک به صورت pdf دربیاید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎