• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

لینک کردن ادرس سایت مجله

نویسنده موسوی فرد, می 08, 2013, 10:33:03 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

موسوی فرد

با سلام و خسته نباشید
من یک Style File برای نوشتن مقالات مجلمان تهیه کرده ام. که آن را در سایت خود مجله قرار داده ام. می خواهم آدرس سایت مجله را به صورت لینک در سایت شما قرار بدهم تا از نظرات و پیشنهادات دوستان گرامی در مورد Style File تهیه شده کمک بگیرم. آدرس سایت مجله را در کدام قسمت به صورت لینک قرار بدهم تا در اختیار دوستان قرار بگیرد. ممنون میشوم اگر راهنماییم بکنید.
با تشکر

vafa

قرار دادن لینک مجله شما در قسمت اصلی این سایت یک نوع تبلیغ به حساب میاد که برای آن باید مبلغی را پرداخت کنید. اگر می‌خواهید مجانی باشد، لینک مجله خود را در همین پست قرار دهید.

نکته: این تنها نظر شخصی من بود و ممکن است واقعیت نداشته باشد.

وحید دامن‌افشان

منم با نظر آقا وفا موافقم. در ادامه همین موضوع، لینک استایل رو قرار بدین.

محمود امین‌طوسی

نظر من این است که اگر ایشان قصد درآمدزایی از استیل را ندارند، می‌توان آنرا در سایت قرار داد، مثلا در مرکز دانلود یا در بخشی با عنوان «مجلاتی که قالب زی‌پرشین دارند». به این ترتیب دیگران می‌توانند مجانی از آن استفاده کنند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

موسوی فرد

در ابتدا جا دارد از آقایان وحید دامن افشان و محمود امین طوسی به خاطر راهنمایی هایشان تشکر کنم و همچنین لازم می دانم از آقای وفا کارن‌پهلو بابت راهنماییهای فراوانشان در تهیه این style File قدردانی نمایم.  هدف اصلی ما از قرار دادن این لینک فقط استفاده از نظر دوستان می باشد.

موسوی فرد

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
دوستان گرامی می توانند جهت ارایه پیشنهاد و اضهار نظر در باره Style File تهیه شده مجله علمی-ترویجی نشریه علوم ریاضی جهت ارسال مقاله به لینک ذیل مراجعه نمایند.
http://math-sci.iranjournals.ir/data/matchsci/news/JMS-Sample-File.zip