• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

اجرای فایلهایی که قبلا با winedit نوشته شده اند.

نویسنده Ferey-math, می 28, 2013, 11:29:43 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

Ferey-math

سلام
من از  biditexmaker  و  TexLive 2011, Xe-Persian  استفاده میکنم. 
قبال یه سری مقاله با  winedit نوشته ام ولی حالا که با  biditexmaker   باز میکنم اول هر خط علامت سوال ؟  قرار میده!   البته من الان یه کار ساده میکنم و  علامت  ؟  را با جای خالی جایگزین میکنم تا از بین برن! چطور میتونم اساسی مشکل حل کنم؟

وحید دامن‌افشان

سلام
لطفاً یه فایل کوچولو که این مشکل ظاهر شدن علامت‌های سوال رو داره رو پیوست کنین تا ببینیم مشکل از فایل‌تون هست یا نسخه ویرایشگرتون.

vafa

نقل قول از: Ferey-math در می 28, 2013, 11:29:43 قبل از ظهر
سلام
من از  biditexmaker  و  TexLive 2011, Xe-Persian  استفاده میکنم. 
قبال یه سری مقاله با  winedit نوشته ام ولی حالا که با  biditexmaker   باز میکنم اول هر خط علامت سوال ؟  قرار میده!   البته من الان یه کار ساده میکنم و  علامت  ؟  را با جای خالی جایگزین میکنم تا از بین برن! چطور میتونم اساسی مشکل حل کنم؟
biditexmaker رو کلاً فراموش کن و از یک ویرایشگر استاندارد مانند texworks استفاده کن. علامت سوال به خاطر encoding است. فایلی را که در winedit نوشته‌ای دوباره با winedit باز کن و encouding آن را به utf8 تغییر بده.