• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

اندازه قلم فارسی

نویسنده Mjavad, آگوست 07, 2013, 07:46:47 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

Mjavad

با سلام

دستورات زیادی برای اندازه قلم امتحان کردم ولی هنوز وسواس دارم که واقعا فونت نوشته من ۱۴ هست یا نه؟ چگونه میتونم مطمئن شوم که فونت واقعا ۱۴ است چون استاد راهنما تاکید کردن با فونت ۱۴ گزارشت رو بنویس.  در واقع مشکل اینجاست که مقیاس های ورد با لاتک متفاوت است و این باعث سردرگمی من شده است . لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر فراوان

فرشاد ترابی

معمولا در ورد از فونت‌های B استفاده می‌شه مثل B Lotus که این فونت‌ها ضریب 10/12  دارند یعنی وقتی طرف می‌گه فونت 14 سایزش می‌شه:
14 * 10/12  =11.6
که تقریباً‌ همون 12 است. بنابراین شما اگر با فونت‌های سری HM X‌  یا همون XB  استفاده کنید که ضریب 10/10  دارند، کافی است که فونت 12 انتخاب کنید.

برای آنکه مشکل وسواس هم حل بشه، کافیه که یک متن با فونت 14 با ورد و یک صفحه با فونت 12 لیتک بنویسید و آنرا پرینت کنید و با هم مقایسه کنید.

s_karimi

سلام
لطفا نشانی زیرا ملاحظه کنید. در خصوص اندازه فونت، آقای دیانت اشارات نیکویی دارند.
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=4441.0