• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

در محیط تک لایو چطوری میشه جستجوی معکوس داشت؟

نویسنده giti, جون 17, 2014, 09:15:55 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

giti

با سلام مجدد و شرمندگی  فراوان که دوباره مزاحم اساتید و دوستان محترم میشم.
میخواستم بدونم چطوری در محیط تک لایو چطوری میشه جستجوی معکوس داشت؟ در تالار نتونستم چیزی پیدا کنم. شاید هم خوب جستجو نکردم.

علت ویرایش: ویرایش عنوان موضوع.

هادی صفی‌اقدم

با اینکه دستورهای جستجوی معکوس توسط توزیع TeX  مثلا تک‌لایو انجام میشن ولی جستجوی معکوس توی ادیتور معنی داره.
ادیتورتون چیه؟

giti

ابوالفضل دیانت

با سلام
یعنی در چه محیطی الان دارید کدهای Latex را می نویسید و کامپایل کنید.
مثلا TexStudio یا Texmaker یا biditexmaker یا Texworks؟

فرشاد ترابی

عکس پیوست را مشاهده کنید

هادی صفی‌اقدم

ببخشین ایشون منظورشون Inverse search هست.
جواب:
option زیر رو قبل اسم فایل در دستور اجرا‌تون اضافه کنین.

$synctexoption

فرشاد ترابی

هادی صفی‌اقدم

فرشاد ترابی

آهان. فهمیدم.
برای اینکار به طور پیش‌فرض تنظیمات در texworks‌ هست کافیه که روی فایل pdf کلیک راست کنید و jump to source  را کلیک کنید. همچنین می‌شه با ترکیب Control+Click  (منظور کلیک معمولی هست)
این کار را انجام داد.

هادی صفی‌اقدم

ممنون برای اطلاع‌. من چون لینوکس نصب دارم الان اینو یادم نبود. این مورد تک‌ورکس واقعا خوب کار می‌کنه. اگه دو مورد زیر رو همداشت، خیلی عالی می‌شد.
۱- امکان تعریف master socument وقتی فایل‌مون include دار هست.
۲- تا به گزینه دوم برسم، یادم رفت! :(

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 19, 2014, 10:45:28 قبل از ظهر
ممنون برای اطلاع‌. من چون لینوکس نصب دارم الان اینو یادم نبود. این مورد تک‌ورکس واقعا خوب کار می‌کنه. اگه دو مورد زیر رو همداشت، خیلی عالی می‌شد.
۱- امکان تعریف master socument وقتی فایل‌مون include دار هست.
۲- تا به گزینه دوم برسم، یادم رفت! :(
TeXWorks مورد اول را دارد. اگر فایل اصلی شما نامش main.tex است کافیست در ابتدای فایلهای فرعی خودتان بنویسید:

% !TeX root=main.tex
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

giti

با تشکر از اساتید گرامی که اینقدر با صبر و حوصله جوابگو سوالات و اشکالات بچه ها هستین. مشکلم حل شد.