• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قرار گرفتن جدول درحاشیه

نویسنده مهدی رضاپور, اکتبر 10, 2014, 10:38:16 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

مهدی رضاپور

با توجه به فایل پی دی اف که اتچ کردم، جدولی که ایجاد کردم در حاشیه قرار گرفته. از طرفی فرمولها قابل شکستن نیستن و همینطور نمیشه اندازه فرمولها  رو از این کوچکتر کنم.. چون بیش از حد در متن کوچک میشه و نامناسب خواهد شد...
دستور \setlength\columnsep{10pt} رو هم قبل از محیط table قرار دادم که با تغییر عدد  10 هم تغییری حاصل نشد.
فایل لاتک رو هم پیوست کردم.

HJB

سلام،

لطفا فایل پیوست رو مشاهده کنید.
به عنوان یک راه حل دم دستی، می‌تونید از دستور adjustwidth استفاده کنید. فکر کنم، بزرگان، راه‌حل‌های بهتری داشته باشند.
نوعی زندگی کنید که مردم از صمیم قلب به شما احترام بگذارند، نه از روی احتیاج و ترس.

مهدی رضاپور

نقل قول از: HJB در اکتبر 10, 2014, 11:36:00 قبل از ظهر
به عنوان یک راه حل دم دستی، می‌تونید از دستور adjustwidth استفاده کنید. فکر کنم، بزرگان، راه‌حل‌های بهتری داشته باشند.
هیچ تغییری با افزودن این دستور ایجاد نشده.

مهدی رضاپور

چطور پی به این بردید که اندازه جدول کوچکتر شده در حالی که شما header ندارید؟؟

سید احمد موسوی

نقل قول از: مهدی رضاپور در اکتبر 10, 2014, 10:38:16 قبل از ظهر
با توجه به فایل پی دی اف که اتچ کردم، جدولی که ایجاد کردم در حاشیه قرار گرفته. از طرفی فرمولها قابل شکستن نیستن و همینطور نمیشه اندازه فرمولها  رو از این کوچکتر کنم.. چون بیش از حد در متن کوچک میشه و نامناسب خواهد شد...
دستور \setlength\columnsep{10pt} رو هم قبل از محیط table قرار دادم که با تغییر عدد  10 هم تغییری حاصل نشد.
فایل لاتک رو هم پیوست کردم.
از بسته rotating و محیط sidewaystable به جای محیط table استفاده کنید. در  این صورت جدول شما در یک صفحه جداگانه و به صورت landscape حروف‌چینی می‌شود..

HJB

سلام،

نقل قول از: مهدی رضاپور در اکتبر 19, 2014, 09:32:00 بعد از ظهر
هیچ تغییری با افزودن این دستور ایجاد نشده.
تغییر زیادی نکرده، چون جدول شما هم زیاد کنار حاشیه‌ها نبود. ولی اگر بخواهید به سمت یکی از حاشیه‌ها حرکتش بدید، با اون دستور قبلی میشه. اون دستور، در واقعا حاشیه‌ها رو از هر طرف، تغییر میده.

نقل قول از: مهدی رضاپور در اکتبر 19, 2014, 09:37:07 بعد از ظهر
چطور پی به این بردید که اندازه جدول کوچکتر شده در حالی که شما header ندارید؟؟
این سوال‌تون رو هم متوجه نشدم. من ادعایی مبنی بر کوچک‌تر شدن جدول نداشتم!

در نهایت، اگر جدول‌تون خیلی بزرگ‌تر میشه؛ مخصوصا اگر طولش از ارتفاع بیشتر می‌شود،‌ راه حال آقای موسوی، ساده‌ترین جواب هست.
نوعی زندگی کنید که مردم از صمیم قلب به شما احترام بگذارند، نه از روی احتیاج و ترس.