• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

نمایش حد بالای انتگرال

نویسنده سید مهدی موسوی, آگوست 25, 2010, 12:31:14 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید مهدی موسوی

با عرض معذرت از آن‌جا که نتوانستم نمادی رو که می‌خوام مرتب بنویسم به طور فجیعی اونو نقاشی کردم لطف می‌کنید اگر راهنماییم کنید تا بتونم حد بالای انتگرال رو در کنار کران بالا داشته باشم چون کران بالا رو می‌شه یه طوری نشون داد که جای حد بالا قرار بگیره اما اون موقع اگر کران بالا داشته باشیم خوب طبیعی که دیگه نمی‌شه کاریش کرد مگر این‌که اساتید راهنمایی بفرمایند.
امیدوارم لازم به توضیح نباشد که پیکان فقط جهت نشان دادن علامت مربوطه به کار برده شده و نیازی به نمایش آن نیست.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

‎$‎$‎\int_1^‎{‎\!\!\!{} ^‎{^{-}‎}‎\!‎‎‎ \infty} f(x)dx$‎‎$‎

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در آگوست 25, 2010, 12:35:51 قبل از ظهر
‎$‎$‎int_1^‎{‎!!!{} ^‎{^{-}‎}‎!‎‎‎ infty} f(x)dx$‎‎$‎
درست فهمیدم که این !\ فاصله معکوس است؟ اگر بله، آیا فرمانی برای فواصل بزرگتر وجود دارد؟
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در آگوست 26, 2010, 12:30:37 قبل از ظهر
درست فهمیدم که این !\ فاصله معکوس است؟ اگر بله، آیا فرمانی برای فواصل بزرگتر وجود دارد؟
بله

\,
\:
\;
\quad
\qquad

راهنمای لاتک 135 دقیقه ای این ها را نوشته. نمیدونم باز هست یا نه. خاطر نیست

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در آگوست 26, 2010, 12:32:42 قبل از ظهر
بله

,
:
;
quad
qquad

راهنمای لاتک 135 دقیقه ای این ها را نوشته. نمیدونم باز هست یا نه. خاطر نیست
[/l][/l]
نه منظورم این نیست دستور مذکور یه کاری می‌کنه که هیچ کدوم از فاصله‌ها نمی‌کنن یه بار به جای اون دستور جالب برای ایجاد فاصله از این دستورات جدید استفاده کنید می‌بینید که اینها علامت را به سمت راست می‌برند بر خلاف اون یکی که علامت را به سمت چپ می‌برد برای همین گفتم فاصله معکوس.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در آگوست 26, 2010, 12:38:44 قبل از ظهر
نه منظورم این نیست دستور مذکور یه کاری می‌کنه که هیچ کدوم از فاصله‌ها نمی‌کنن یه بار به جای اون دستور جالب برای ایجاد فاصله از این دستورات جدید استفاده کنید می‌بینید که اینها علامت را به سمت راست می‌برند بر خلاف اون یکی که علامت را به سمت چپ می‌برد برای همین گفتم فاصله معکوس.
من بلد نیستم. البته این را فکر کنم حتماً می‌دانید:

\hspace{-20mm}