• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تعیین اندازه قاب دور فرمول

نویسنده مرتضی, نوامبر 02, 2010, 12:35:00 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

با کامپایل برنامه a.tex، یک صفحه a4 ایجاد میشود که در بالای آن، فرمول نوشته شده و وقتی میخواهم آنرا با ghostscript به png تبدیل کنم، یک صفحه کامل ایجاد میشود (مانند شکل b.jpg). میخواهم کاری کنم که فقط قابی به اندازه فرمول ایجاد شود (مانند شکل c.jpg). چه باید بکنم؟

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در نوامبر 02, 2010, 12:35:00 بعد از ظهر
با کامپایل برنامه a.tex، یک صفحه a4 ایجاد میشود که در بالای آن، فرمول نوشته شده و وقتی میخواهم آنرا با ghostscript به png تبدیل کنم، یک صفحه کامل ایجاد میشود (مانند شکل b.jpg). میخواهم کاری کنم که فقط قابی به اندازه فرمول ایجاد شود (مانند شکل c.jpg). چه باید بکنم؟
فایلها ضمیمه شده‌اند.

مرتضی

با تشکر فراوان از جوابتون.
وقتی برنامه رو اجرا میکنم، جواب مورد نظر رو میده ولی یک پیغام خطا هم بصورت زیر میده. علت ظاهر شدن این پیغام چیه؟

! Package xkeyval Error: no key specified for value `'.

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در نوامبر 02, 2010, 03:30:23 بعد از ظهر
با تشکر فراوان از جوابتون.
وقتی برنامه رو اجرا میکنم، جواب مورد نظر رو میده ولی یک پیغام خطا هم بصورت زیر میده. علت ظاهر شدن این پیغام چیه؟

! Package xkeyval Error: no key specified for value `'.
فایل من که هیچ خطایی نمی‌ده!

FarhadMehrvarzi

سلام
از دکتر وفا ممنونم
من مثال دکتر وفا را امتحان کردم و هیچ اِروری نمی ده
با آرزوی توفیق
انسان چیزی ست که بر او چیره می باید شد برای چیره شدن بر او چه کرده اید؟ باشندگان همه تاکنون چیزی فراتر از خویش آفریده اند اما شما می خواهید فرو نشستن این مَد بزرگ باشید و بس؟

vafa

نقل قول از: FarhadMehrvarzi در نوامبر 03, 2010, 02:40:32 قبل از ظهر
سلام
از دکتر وفا ممنونم
من مثال دکتر وفا را امتحان کردم و هیچ اِروری نمی ده
با آرزوی توفیق
من دکتر نیستم