• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

علامت رابطه هم‌ارزی(تیلدا)

نویسنده tkakaie, آگوست 12, 2011, 05:02:47 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

tkakaie

با سلام
علامت رابطه هم‌ارزی (تیلدای بزرگ روی خط زمینه) چیه؟
~،\~،\sim، و \thicksim رو امتحان کردم هیچکدوم جواب نمیده! برای اولی که چیزی چاپ نمیکنه بقیه رو هم یه مربع میده بیرون که داخلش علامت سواله!
با تشکر
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

هادی صفی‌اقدم

بیزحمت فایل نمونه کوچک حاوی مشکل‌تون بفرستید.

سید مهدی موسوی

لطفا ملاحظه کنید.
البته توجه داشته باشید همان‌طور که آقای صفی‌اقدم گفتند مثال کمینه‌ای را بایست ضمیمه‌ می‌کردید، بنده هم مبتدی هستم و سختی این کار را می‌دانم اما ضروری ست.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

tkakaie

خیلی خیلی ممنونم  :)
وقتی میخواستم فایل را آپلود کنم یک فایل جدید ساختم(چون این فایل فایل پایان نامه بود)در آن فایل مشکلم حل شد!بعد مشکل فایل اصلی را پیدا کردم!خیلی خیلی ممنونم که پاسخ دادید.
فقط از نظر ویراستاری،کاربرد این علامت چه فرقی دارد؟کدام را بعنوان علامت هم‌ارزی بکار ببرم بهتر است؟
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

سید مهدی موسوی

هر چند قراردادها برای استفاده نمادها متفاوت است و بیشتر یک امر سلیقه‌ای به نظر می‌اید و حز در موارد اندکی در بقیه موارد اتفاق نظر وجود ندارد اما من به شخصه \sim را ترجیح می‌دهم.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.