• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

منطبق کردن مجموعه

نویسنده hasannejad, نوامبر 30, 2012, 03:10:28 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

hasannejad

با سلام
میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم خط عمودی این مجموعه رو مثل آکولادها منطبق بر اندازش کنم

hasannejad

من برای خط افقی  برای پرنگ شدن و بلندتر شدن از
‎\textbf{\Bigg{|}‎}
استفاده کردم ولی برنامه یکی رو فقط اجرا میکنه هم زمان اجرا نمیکنه آیا کدی هست که همزمان اجرا کنه ؟باید چیکار کنم؟

فرشاد ترابی

شما باید از دستورهای \left و \right استفاده کنید

\[
\left\{ .......   \right\}
\]

hasannejad

ممنون جواب دادید ولی سوال من چیز دیگری بود.
من برای آکولاد left \ right\ گذاشتم آکولادها هم بزرگتر شدند ولی خط عمودی مجموعه که داخل مجموعه است کوچک مانده و این فرمانها رو قبول نمیکنه.بخاطر همین از \ استفاده کردم ولی کمرنگ بود حالا میخوام هم \رنگ و هم بلند بشه
میشه یکبار دیگه سوال قبلیمو بخونید.

aris852963

سلام
منم سوال شما رو نفهمیدم. اما اگر بسته amsmath را فراخوانی کنید اون موقع دستور \boldsymbol عیبارت ریاضی رو پر رنگ می کنه.
$\blodsymbol{x+y}$
شاید این کمکتون کنه. اگه نه لطفا فایل کمینه ضمیمه کنید.

hasannejad

این کد رو هم استفاده کردم جواب نداد
فایل رو ضمیمه کردم من میخواهم خط عمودی مجموعه پرنگ و بلند تر بشه مثل آکولادها

فرشاد ترابی

بلندتر شندنشو بلدم سیاه‌تر شندنش رو اگه یاد گرفتی به منم بگو  8)

$$
T_v = \left \lbrace (x,y) \left |  \sum^n_{\substack{ j=1\\ j\neq p }}\lambda _{j} x_{ij} \leqslant x  \quad ,\right. \sum^n_{\substack{ j=1\\ j\neq p }}\lambda _{j} y_{rj}\geqslant y ,\quad \lambda_ j\geqslant 0 , j\neq p \right \rbrace
$$

Jalil

\documentclass{article}
\usepackage{amsthm,amssymb,amsmath}

\usepackage{xepersian}
\begin{document}

\DeclareMathDelimiter{\Norm}{\mathord}{largesymbols}{"3E}{largesymbols}{"3E}

$$T_v = \left \{ (x,y) \left\Norm\vphantom{\sum^n_{\substack{ j=1\\ j\neq p }}\lambda _{j} x_{ij} \leqslant x} \right. \sum^n_{\substack{ j=1\\ j\neq p }}\lambda _{j} x_{ij} \leqslant x  \quad ,\sum^n_{\substack{ j=1\\ j\neq p }}\lambda _{j} y_{rj}\geqslant y ,\quad \lambda_ j\geqslant 0 , j\neq p \right \} $$

\end{document}