• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

بسته caption را کجا فراخوانی کنم؟

نویسنده mmosalman, دسامبر 28, 2012, 11:14:50 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

mmosalman

بسته caption رو هر جا فراخوانی میکنم خطای زیر ظاهر میشه:
! Package bidi Error: Oops! you have loaded package caption after bidi package.
البته کارش رو انجام میده!
اصلا این بسته bidi کجاست که ما نمی بینیم؟!

هادی صفی‌اقدم

قبل از بسته‌ی xeprsian باید فراخوانی کنین.
بسته‌ی xepersian باید آخرین بسته‌ای باشد که فراخوانی میکنین.
بسته‌ی xepersian خودش بسته‌ی bidi را فراخوانی میکنه.

vafa

نقل قول از: mmosalman در دسامبر 28, 2012, 11:14:50 قبل از ظهر
بسته caption رو هر جا فراخوانی میکنم خطای زیر ظاهر میشه:
! Package bidi Error: Oops! you have loaded package caption after bidi package.
البته کارش رو انجام میده!
اصلا این بسته bidi کجاست که ما نمی بینیم؟!
شما راهنمای زی‌پرشین را تا حالا خوندید یا نه؟ اگر جواب سوالتون رو نمی‌دونید خیلی واضحه که راهنما رو نخوندید و اگر نخوندید، چجوری از زی‌پرشین استفاده می‌کنید؟

mmosalman

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 28, 2012, 12:05:28 بعد از ظهر
شما راهنمای زی‌پرشین را تا حالا خوندید یا نه؟ اگر جواب سوالتون رو نمی‌دونید خیلی واضحه که راهنما رو نخوندید و اگر نخوندید، چجوری از زی‌پرشین استفاده می‌کنید؟

ممنونم از تذکرتون... ولی مگه شما از هر چی استفاده میکنید راهنماش رو میخونید؟! مثلاً مسواک؟  ;)
باور کنید راهنما رو خوندم ولی حفظ نکردم! فک میکنم این انجمن هم واسه پرسیدن امثال این سؤالات توسط امثال من تازه کار بوجود اومده.

vafa

نقل قول از: mmosalman در دسامبر 28, 2012, 12:16:04 بعد از ظهر
ممنونم از تذکرتون... ولی مگه شما از هر چی استفاده میکنید راهنماش رو میخونید؟! مثلاً مسواک؟  ;)
افرادی که راهنمای استفاده از مسواک رو نخوندند نمی‌تونند به درستی از مسواک استفاده کنند و دندانهای کرم‌خورده خواهند داشت.
نقل قول
باور کنید راهنما رو خوندم ولی حفظ نکردم! فک میکنم این انجمن هم واسه پرسیدن امثال این سؤالات توسط امثال من تازه کار بوجود اومده.
شما قرار نیست راهنما را حفظ کنید. حتی اگر یک بار راهنما را خوانده باشید مطالبی در خاطرتان خواهد ماند. خیر این انجمن برای پاسخ به سوالهایی که جوابشان در راهنما وجود دارد، ایجاد نشده است.