• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

عنوان هر صفحه

نویسنده melimo, ژانویه 03, 2013, 04:45:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

melimo

سلام
من میخوام بالای صفحات پایان نامم فقط عنوان فصل با یه خط بخوره. یعنی شماره صفحم پایین بخوره که البته این کار رو با pagestyle{plain}  انجام دادم، ولی اون عنوان فصل بالای صفحه بدون شماره صفحه رو باید چیکار کنم؟؟
البته باید این خطه و عنوان فصل از بالای صفحه 2.5 سانت فاصله داشته باشه
پیشاپیش مرسی

aris852963

سلام
فکر کنم نمونه زیاد تو تالار باشه. باید از بسته fancyhdr برای نوشتن عنوان فصل استفاده کرده و برای تنظیم فاصله ها از بسته geometry استفاده کنید. به هر حال گذاشتن یه فایل کمینه بیشتر به ما و شما کمک می کنه.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: melimo در ژانویه 03, 2013, 04:45:37 بعد از ظهر
سلام
من میخوام بالای صفحات پایان نامم فقط عنوان فصل با یه خط بخوره. یعنی شماره صفحم پایین بخوره که البته این کار رو با pagestyle{plain}  انجام دادم، ولی اون عنوان فصل بالای صفحه بدون شماره صفحه رو باید چیکار کنم؟؟
البته باید این خطه و عنوان فصل از بالای صفحه 2.5 سانت فاصله داشته باشه
پیشاپیش مرسی
سلام
جسارت نشه محضرتون، در قوانین تالار موقع ثبت‌نام ندیدین که گفتیم نباید در یک موضوعی، دو تا سوال بپرسین؟
نقل قول از: aris852963 در ژانویه 03, 2013, 04:53:59 بعد از ظهر
سلام
فکر کنم نمونه زیاد تو تالار باشه. باید از بسته fancyhdr برای نوشتن عنوان فصل استفاده کرده و برای تنظیم فاصله ها از بسته geometry استفاده کنید. به هر حال گذاشتن یه فایل کمینه بیشتر به ما و شما کمک می کنه.
سلام
۱- جسارت نشه محضرتون، شما هم موقع ثبت‌نام اینو ندیدین؟
پس چرا به هر دو سوال ایشون جواب دادین؟

aris852963

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در ژانویه 03, 2013, 05:47:10 بعد از ظهر
سلام
۱- جسارت نشه محضرتون، شما هم موقع ثبت‌نام اینو ندیدین؟
پس چرا به هر دو سوال ایشون جواب دادین؟
سلام هادی جان!
ببخشید شما درست می گی. اگر صلاح می دونی ارسالامو حذف کن. ولی منم جسارت کنم بگم که نقض قوانین تالار رو که باید با پیغام خصوصی تذکر داد  ;)!

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: aris852963 در ژانویه 03, 2013, 06:14:02 بعد از ظهر
سلام هادی جان!
ببخشید شما درست می گی. اگر صلاح می دونی ارسالامو حذف کن. ولی منم جسارت کنم بگم که نقض قوانین تالار رو که باید با پیغام خصوصی تذکر داد  ;)!
سلام!
چون به ایشون جواب داده بودین، من عمدا اینجا آوردم که درس عبرت برای همه بشه.  ;)