• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خمیده بدون فلشها در tikz

نویسنده حسن قربانزاد, دسامبر 23, 2013, 12:49:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

حسن قربانزاد

با سلام
فلشی که منتهی شده به 0 کمی خمیده است آیا میشه بدون استفاده از node آنها را درست کرد؟

سید احمد موسوی

من منظورت رو متوجه نشدم. اگه منظورت اینه که فلش‌ها روی یک خط راست نیستند کافیه با ویرایشگر پی دی اف یک خط راست از ابتدای فلش اول تا انتهای فلش آخر رسم کنی. متوجه میشی اینطور نیست.
نکته دیگه‌ای که دیدم اینه که این نمودار یک شکل است نه یک معادله. پس در محیط picture قرار بگیره بهتره تا اینکه بخوای براش شماره معادله بگذاری.

حسن قربانزاد

ممنون از پاسختون.
اگه خوب دقت کنیم فلشی که به صفر منتهی شده (سر فلش) کمی پایین‌تر است.

سید احمد موسوی

فایل ضمیمه را ببین

fatemeh1600

به نظر من ساده ترین روش رسم دیاگرام جابجایی بسته xypic است

حسن قربانزاد

نقل قول از: سید احمد موسوی در دسامبر 23, 2013, 04:07:59 بعد از ظهر
فایل ضمیمه را ببین
اگر خوب بزرگ نمایی کنی و به فلشی که به صفر بالایی منتهی شده نگاه کنین، قشنگ مشخص هست که کمی نوک فلش از خطی که کشیدین پایین‌تر است.

سید احمد موسوی

از نظر من مشکلی نداره. شما می‌تونی مثلا به جای (m-2-5) از مختصات واقعی (4cm,-.8cm) استفاده کنی. یا از +(0,1mm) بعد از (m-2-5) استفاده کنی. یا از edge  استفاده کنی که گزینه‌های کنترل داره. من هیچکدوم را نمی‌پسندم. به هر حال برای رسم دیاگرام با tikz بهتره از بسته tikz-cd استفاده کنی. این بسته برای این کاره.