• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل در تبدیل tex به html

نویسنده hoot, اکتبر 09, 2010, 12:41:41 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

hoot

با سلام
من این موضوعو جستجو کردم ولی چیز خاصی گیر نیومد(:تعجب)
من نمیتونم با تک میکر فایلمو به html تبدیل کنم. آیا باید از نرم افزار دیگری استفاده کنم؟
It is possible to own too much. A person with one watch knows what time it is; a person with two watches is never quite sure (Lee Segall) .x

vafa

نقل قول از: hoot در اکتبر 09, 2010, 12:41:41 قبل از ظهر
با سلام
من این موضوعو جستجو کردم ولی چیز خاصی گیر نیومد(:تعجب)
من نمیتونم با تک میکر فایلمو به html تبدیل کنم. آیا باید از نرم افزار دیگری استفاده کنم؟
چجور فایل تکی؟ فایل تکی که در آن از زی‌پرشین استفاده شده است، به دلایل پیچدگیهای بسیارش ممکن نیست هیچ نرم‌افزاری بتواند آن را به html تبدیل کند مگر آنکه نرم‌افزار زبان برنامه‌نویسی و چگونگی برنامه‌نویسی زی‌پرشین را بداند.

hoot

بدون زی پرشین هم نشد.
باید فایلو ساده کنیم؟
It is possible to own too much. A person with one watch knows what time it is; a person with two watches is never quite sure (Lee Segall) .x

vafa

مثال ضمیمه test.tex یکی از مقاله‌های Grisha Perelman است که من آن را با برنامه tex4ht و با دستور htxelatex به html تبدیل کرده‌ام.

hoot

دستور htxelatex را چگونه اجرا کردین و کجا؟ ببخشید احساس میکنم خیلی آماتورم!!! فایله html دیدم.

vafa

نقل قول از: hoot در اکتبر 09, 2010, 10:48:12 قبل از ظهر
دستور htxelatex را چگونه اجرا کردین و کجا؟ ببخشید احساس میکنم خیلی آماتورم!!! فایله html دیدم.
شما یک فایل لَتِکْ معمولی درست کن اسمش رو بزار test.tex بعد یک ترمینال یا command prompt باز کن و بنویس:

htxelatex test