• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خطای احتمالی در هنگام کامپایل اسناد باروز رسانی توزیع تک (بسته fontspec)

نویسنده vafa, نوامبر 10, 2010, 02:02:21 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

meim007

کسی نمیتواند این فایلها را که درست کرده است اینجا بگذارد بریزیم ببینیم درست میشود یا نه!
(البته من الان برای کارم باز نسخه ی قدیمی را دارم استفاده میکنم ولی اگر این را هم بدید ببینم درست میشود ممنون میشم )

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: meim007 در دسامبر 10, 2010, 04:48:00 بعد از ظهر
کسی نمیتواند این فایلها را که درست کرده است اینجا بگذارد بریزیم ببینیم درست میشود یا نه!
(البته من الان برای کارم باز نسخه ی قدیمی را دارم استفاده میکنم ولی اگر این را هم بدید ببینم درست میشود ممنون میشم )
چی درست میشه؟

من دارم در 4shared آپلودش می‌کنم. لینکهایش را اینجا می‌ارم.
نمیدونم بر خلاف مجوزها هستش یا نه. اگر بود بگید تا حذفشون کنم

لینک دانلود:
لینکها حذف شدند

بعد از باز کردن لینک‌های بالا، روی دکمه Download Now سمت چپی کلیک کنید و منتظر بمونید تا شمارنده تموم بشه و سپس روی Download file Now کلیک کنید

meim007

منظورم ارورها که بالا اشاره کردم بود
ممنون دارم دانلود میکنم خبر میدهم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: meim007 در دسامبر 10, 2010, 02:13:52 قبل از ظهر
و این روشی که گذاشتید کار نکرد و جواب نداد(شاید چون در ویندوز کار میکنم)
روش درست هست. خود آقا وفا گفتند. من هم تست کردم و درست بود.
فقط روی میک‌تک پرتابل جواب نمیده و خطای فایل localise میده که من بلد نیستم چیکار کنم. باید وایسیم آقا وفا بیاید

meim007

من این ها را ریختم و آن(log file not  found) مشکلش حل شد و خروجی هم میدهد ولی الان این اشکال را میگیرد
! LaTeX Error: File `messages-localise.def' not found.
آیا این اشکال همان مشکل هست که می‌گوید؟ برای این هست که از نسخه‌ قابل حمل آن استفاده میکنم؟ الان به نسخه‌ی نصبی دست رسی ندارم امتحان کنم.  اگر نه برای چی این اشکال را میگیرد چون این فایل را دارم! (آدرس این فایل را جای میشود تغییر داد که پیداش کند؟ در کجا؟)
ممنون

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: meim007 در دسامبر 10, 2010, 06:36:50 بعد از ظهر
من این ها را ریختم و آن(log file not  found) مشکلش حل شد و خروجی هم میدهد ولی الان این اشکال را میگیرد
! LaTeX Error: File `messages-localise.def' not found.
آیا این اشکال همان مشکل هست که می‌گوید؟ برای این هست که از نسخه‌ قابل حمل آن استفاده میکنم؟ الان به نسخه‌ی نصبی دست رسی ندارم امتحان کنم.  اگر نه برای چی این اشکال را میگیرد چون این فایل را دارم! (آدرس این فایل را جای میشود تغییر داد که پیداش کند؟ در کجا؟)
ممنون
برای من هم روی میک‌تک پرتابل ارور ! LaTeX Error: File `messages-localise.def' not found.  را می‌دهد.
دلیلش را نمی‌دونم

meim007

من این فایلی که ارور میدهد را در خود پوشه‌ی متنم کپی کردم درست شد.
مشخصا به این سه فایل گیر میدهد:
messages-localise.def
misc-localise-xepersian.def
packages-localise-xepersian.def
این فایلها در نسخه‌ی پیش از این نیستند و انگار مسیرشان در فایل جدید xepersian.ins (ویا localise-xepersian.def) تعریف شده است. شاید همه‌ی فایل های که در این xepersian.ins(ویا localise-xepersian.def)  تعریف شده اند اگر بکار بیاند ارور بگیرد! و همه را باید در پوشه کپی کرد!!

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: meim007 در دسامبر 10, 2010, 07:03:49 بعد از ظهر
من این فایلی که ارور میدهد را در خود پوشه‌ی متنم کپی کردم درست شد.
مشخصا به این سه فایل گیر میدهد:
messages-localise.def
این فایلها در نسخه‌ی پیش از این نیستند و انگار مسیرشان در فایل جدید xepersian.ins (ویا localise-xepersian.def) تعریف شده است. شاید همه‌ی فایل های که در این xepersian.ins(ویا localise-xepersian.def)  تعریف شده اند اگر بکار بیاند ارور بگیرد! و همه را باید در پوشه کپی کرد!!
شما سه فایل
messages-localise.def
را در کنار فایل tex تون کپی کردید؟

h_nuri77

بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

meim007

h_nuri77

نقل قول از: meim007 در دسامبر 17, 2010, 03:08:47 بعد از ظهر
برای من که حل شد شما هم امتحان میکردی به احتمال زیاد حل می‌شود!
آره برا من هم درست شد اما چرا این مشکل رو درست نمیکنه وفا جان-این مشکل ریشه اش از کجاست؟- یا یه جای کار ما اشکال داره؟
بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

f_cheraghi

سلام-برا من هم درست شد-اما چرا وفا مشکل رو حل نمیکنه-این مشکل از کجاست؟
ممنون وفا جان

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: f_cheraghi در ژانویه 02, 2011, 08:18:33 بعد از ظهر
سلام-برا من هم درست شد-اما چرا وفا مشکل رو حل نمیکنه-این مشکل از کجاست؟
ممنون وفا جان
چه جوری؟ با کپی کردن فایلهای یاد شده در کنار فایل tex تون

f_cheraghi