• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

استفاده از itemize در tabularx در زی پرشین

نویسنده yassermat, دسامبر 29, 2010, 10:20:13 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

yassermat

من ابتدا سوالم رو در یک تالار دیگر انگلیسی مطرح کرده‌ام:
http://tex.stackexchange.com/questions/7834/aligning-paragraph-inside-a-tabular
مشکل من استفاده از itemize در جدول است به نحوی که
۱. از خط دوم پاراگراف به بعد همه دندانه‌دار شوند. من برای رفتن به خط جدید از tabularnewline\ استفاده کرده‌ام.
۲. بتوان لیستی از آیتم‌ها را درون جدول نشان داد.
در تمامی مثالهای استفاده در لینک بالا همگی یا سفید نشان می‌دهند و یا وقتی از ‌itemize استفاده می‌شود متن از سمت چپ دندانه‌دار می‌شود. ‬
در پست پایین مشکلات مطرح شده است.

هادی صفی‌اقدم

yassermat

در این نسخه از tabularاستفاده کرده‌ام.
لطفا دقت کنید که چه بلایی سر آورده است.
۱.enumerate
۲.itemize
۳. footnote
۴. شماره گذاری شکل را دقت بفرمایید که عدد سمت چپ وجود ندارد (شکل ۱.۱باید نوشته شود)
پانویس به طور کلی حذف شده است.

هادی صفی‌اقدم

همیشه فایل log را هم ضمیمه کنید تا بفهمیم شما از چه نسخه‌ی زی‌پرشین و بی‌دی استفاده می‌کنید.
من از دستور‌های زیر استفاده کردم:

\footnotemark

\footnotetext

مشکل ظاهر نشدن شماره‌های enumerate مربوط به مشکل میک‌تک هست. باید از تک‌لایو استفاده کنید. برای ارسال پستی به من ایمیل بزنید
بقیه مشکلات را من بلد نیستم حل کنم. برای ویرایش پست اراسلی خود، بعد از login کردن، روی دکمه ویرایش کلیک کنید. البته ارسال فایل با پست جدید بهتره. چون ما می‌فهمیم که ارسال کردید ولی اگر ویرایش کنید نمی‌فهمیم
موفق باشید

هادی صفی‌اقدم

برای کشیدن کادر دور متن، روش‌های بهتری هم هست. «کادر رنگی دور متن» را در تالار جستجو کنید

yassermat

ممنون از پاسخ شما
روش شما برای رفع مشکل پانویس جوابگو بود اما شماره پانویس ادامه پیدا نمی‌کند. فایل لاگ را هم ضمیمه کردم.
راه حلی برای انداختن شماره پانویس به طریقی که فرمودید و به صورت خودکار وجود دارد؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: yassermat در دسامبر 29, 2010, 11:28:29 قبل از ظهر
ممنون از پاسخ شما
روش شما برای رفع مشکل پانویس جوابگو بود اما شماره پانویس ادامه پیدا نمی‌کند. فایل لاگ را هم ضمیمه کردم.
راه حلی برای انداختن شماره پانویس به طریقی که فرمودید و به صورت خودکار وجود دارد؟
من بلد نیستم. اینترنت را بگردید.
ضمنا یادم رفت بگم که پانوشته‌ی شما در صفحه‌ی بعد می‌افتاد و من مجبور شدم که حاشیه‌هاتون را کم کنم.
دوستان تالار بیشتر کمکتون می‌کنند حتما

vafa

من پرونده شما را نگاه نکرده‌ام، فقط پرونده PDF را دیده‌ام و می‌توانم منبع مشکل را حدس بزنم. بدون شک این یک باگ سبک bidi است که امروز هم آن را درست می‌کنم اما نمی‌توانم بفهمم چه الزامی به استفاده از tabular دارید در صورتی که اصلاً ضروری نیست؟

vafa

مشکل زیرنویس هم طبیعی است و زیرنویس در جدول مشکل دارد.

yassermat

ممنون از شما آقای کارن‌پهلو
من کشیدن دور کادر را خوب بلد نیستم و این روش به ذهنم خطور کرد.
الان هم با استفاده از کد ضمیمه شده به نحوی کادر را انداختم اما باز هم زیر نویس را حرفی تایپ می‌کند و نیز enumerate کار نمی‌کند.
همچنین شروع شدن خط دوم \اراگراف به صورت دندانه‌دار نیز از بین رفته است. شما منبعی برای کمک به من سراغ ندارید؟

yassermat

همچنین مشکل caption بسیار آزار دهنده است. وقتی عنوان شکل را در خروجی می‌بینیم یکی از شماره‌ها زیر متن فارسی پنهان می‌شود.
با سپاس

vafa

نقل قول از: yassermat در دسامبر 29, 2010, 02:00:34 بعد از ظهر
ممنون از شما آقای کارن‌پهلو
من کشیدن دور کادر را خوب بلد نیستم و این روش به ذهنم خطور کرد.
الان هم با استفاده از کد ضمیمه شده به نحوی کادر را انداختم اما باز هم زیر نویس را حرفی تایپ می‌کند و نیز enumerate کار نمی‌کند.
همچنین شروع شدن خط دوم \اراگراف به صورت دندانه‌دار نیز از بین رفته است. شما منبعی برای کمک به من سراغ ندارید؟
۱- شما انتظار داشتید در محیط minipage، زیرنویس چطور باشد؟
۲- «همچنین شروع شدن خط دوم \اراگراف به صورت دندانه‌دار نیز از بین رفته است» یعنی چه؟
۳- من با enumerate مشکلی ندارم. n بار گفته‌ایم که میک‌تک مشکل دارد

vafa

نقل قول از: yassermat در دسامبر 29, 2010, 02:02:50 بعد از ظهر
همچنین مشکل caption بسیار آزار دهنده است. وقتی عنوان شکل را در خروجی می‌بینیم یکی از شماره‌ها زیر متن فارسی پنهان می‌شود.
با سپاس
من از سخنان شما چیزی نمی‌فهمم

yassermat

برای مشاهده مشکل عنوان شکلها فایل ضمیمه را ببینید.

vafa

نقل قول از: yassermat در دسامبر 29, 2010, 02:42:01 بعد از ظهر
برای مشاهده مشکل عنوان شکلها فایل ضمیمه را ببینید.
ما که n بار گفتیم میک‌تک مشکل دارد حتماً عربی گفتیم