• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گونه آزمایشی جدید قلم هخامنش

نویسنده vafa, جون 01, 2011, 04:06:12 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

گونه آزمایشی جدیدی وجود دارد که آن را می‌توانید از لینک زیر دریافت کنید:

https://bitbucket.org/vafa/achaemenes/downloads/Achaemenes-experimental.zip

vafa

من در حال اضافه کردن گلیف‌های لاتین به قلم هخامنش هستم از اون جایی که بیشتر کاربران قلم پیش‌فرض تک را ترجیح می‌دهند دارم قلم پیش‌فرض تک را به قلم هخامنش اضافه می‌کنم اما قلم پیش‌فرض تک حالت Shadow ندارد که من خودم آن را درست کردم. آیا در PDF پیوست Shadow برای متن فارسی و متن لاتین یکدست است یا تفاوتی احساس می‌شود؟

مسهر باقری

وفا جان یکسان نیست. به خصوص به کلمه ی وفا توجه کن. سایه ها یکنواخت نیستند.

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در جون 01, 2011, 06:31:03 بعد از ظهر
وفا جان یکسان نیست. به خصوص به کلمه ی وفا توجه کن. سایه ها یکنواخت نیستند.
منظورم بین متن لاتین و متن فارسی بود؟ نه خود متن فارسی.

vafa

گونه آزمایشی جدیدی وجود دارد که آن را می‌توانید از لینک زیر دریافت کنید:

https://bitbucket.org/vafa/achaemenes/downloads/Achaemenes-2-6-11.zip

محمود امین‌طوسی

تغییر نام قلم هخامنش به Persian Modern
نقل قول از: وفا در جون 11, 2011, 07:38:03 بعد از ظهر
نام قلم‌ها را با پیشنهاد آقای شریفی‌تبار به Persian Modern تغییر دادم. این قلمها هم ایتالیک دارند و هم oblique . گونه آزمایشی آن را می‌توانید از https://bitbucket.org/vafa/pm/downloads/pm-9-6-11.zip دریافت کنید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

Jalil

فونت پرشین مدرن bullets ندارد؟
محیط آیتم را با این فونت امتحان کردم بولت ظاهر نمی‌شود ولی با فونتهای دیگر ظاهر می‌شود.

vafa

نقل قول از: Jalil در جون 24, 2011, 07:59:06 بعد از ظهر
فونت پرشین مدرن bullets ندارد؟
محیط آیتم را با این فونت امتحان کردم بولت ظاهر نمی‌شود ولی با فونتهای دیگر ظاهر می‌شود.
نه نداره اما مهم هم نیست. پرونده پیوست را ببین.

Jalil

نقل قول از: وفا در جون 24, 2011, 08:08:18 بعد از ظهر
نه نداره اما مهم هم نیست. پرونده پیوست را ببین.

آیا امکان اینکه در آینده اضافه شود هست یا باید این دو خط رو همیشه به فایل تک افزود.

vafa

نقل قول از: Jalil در جون 24, 2011, 08:11:58 بعد از ظهر
آیا امکان اینکه در آینده اضافه شود هست یا باید این دو خط رو همیشه به فایل تک افزود.
در آینده اضافه خواهد شد اما اگر اضافه هم نشه شما مجبور نیستید این دو خط را بنویسید چونکه در آینده وقتی این قلم تکمیل بشه، قلم پیش‌فرض زی‌پرشین خواهد بود (یعنی اگر کاربری از دستور \settextfont استفاده نکند، قلم «فارسی نوین» استفاده خواهد شد) و زی‌پرشین ماکروهای لازم را خودش دارا خواهد بود و شما نیازی ندارید چیز اضافه‌ای بنویسید.

Jalil

نقل قول از: وفا در جون 24, 2011, 08:19:14 بعد از ظهر
در آینده اضافه خواهد شد اما اگر اضافه هم نشه شما مجبور نیستید این دو خط را بنویسید چونکه در آینده وقتی این قلم تکمیل بشه، قلم پیش‌فرض زی‌پرشین خواهد بود (یعنی اگر کاربری از دستور \settextfont استفاده نکند، قلم «فارسی نوین» استفاده خواهد شد) و زی‌پرشین ماکروهای لازم را خودش دارا خواهد بود و شما نیازی ندارید چیز اضافه‌ای بنویسید.
بسیار متشکر