• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

در ارتباط با مشکلات میک‌تک

نویسنده vafa, جولای 08, 2011, 12:20:14 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

من مشکلات میک‌تک را هم به مولفش و هم به لیست زی‌تک گزارش دادم. این مشکل در حال پیگیری است و هر موقع درست شد، خبرش را می‌دهم. و هر موقع که مشکل درست شد، استفاده از میک‌تک بدون مشکل خواهد بود و کاربرانی که میک‌تک را ترجیح می‌دهند، می‌توانند از میک‌تک به جای تک‌لایو استفاده کنند.

vafa

صفحه اصلی تارنمای نرم‌افزار میک‌تک: http://miktex.org/

در سمت راست اطلاع داده است که miktex-xetex-bin-x64-2.9 و miktex-xetex-bin-2.9 در تاریخ 2011-07-18  به روز شده‌اند. احتمالاً این به این معناست که باگهای میک‌تک درست شده‌اند. کسی می‌تواند (نه امروز بلکه یکی دو روز دیگر) میک‌تک ۲.۹ را نصب کند و امتحان کند که مشکلاتش درست شده است؟

هادی صفی‌اقدم

یک ساعت پیش آپدیت و نصب کردم. هنوز درست نشده است.

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 19, 2011, 09:59:24 بعد از ظهر
یک ساعت پیش آپدیت و نصب کردم. هنوز درست نشده است.
این دلیل نمیشه که هنوز درست نشده، از کجا می‌دونی شاید اون mirrorی که شما میک‌تک را ازش دریافت کردی، هنوز تغییرات جدید را به روز رسانی نکرده؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا در جولای 19, 2011, 10:17:51 بعد از ظهر
این دلیل نمیشه که هنوز درست نشده، از کجا می‌دونی شاید اون mirrorی که شما میک‌تک را ازش دریافت کردی، هنوز تغییرات جدید را به روز رسانی نکرده؟
همه miirror ها به یک تاریخ یعنی ۱۸ همین ماه بودند. فکر کنم این که همه یک تاریخ هستند یعنی همه فایل‌هاشون یکی هست.
درسته وفا جان؟
باز من هر روز یکی دو بار تست می‌کنم و اطلاع میدم.