• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر خودبخود زبان

نویسنده tkakaie, آگوست 19, 2011, 03:28:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

tkakaie

یه مدتیه  وقتی زبانم با علامت  \ عوض میشه دیگه فارسی نمیشه و باید برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم تا درست بشه.البته توی نوار ویندوزم EN تبدیل به FA میشه ولی توی تکمیکر این اتفاق نمیفته.
وینوزم ۷ هست و حالت bi-directional method تکمیکرم first strong character(LTR) هست و گزینه changing language by typing \ فعال هست.که قبلا هم همینطور بود ولی مشکلی نداشتم.صفحه کلیدم هم استاندارد هست و فقط یک فارسی نصب شده.
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

هادی صفی‌اقدم

tkakaie

32 بیتیه.این مشکلو فقط با تکمیکر دارم.یعنی همون موقع نوت پد رو باز میکنم داخل اون تایپ میکنم کپی پیس میکنم داخل تکمیکر.
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

امیرحسین شرفی

منم این مشکل رو دارم البته بعضی وقت‌ها که فرمول‌نویسی می‌کنم برای اینکه زبان را دوباره فارسی کنم مجبورم دو بار alt و shift را با هم بزنم. ولی یک روزی هست که با alt و shift راست انگلیسی می‌کنم بعد با alt و shift چپ فارسی، کم‌تر به مشکل برخورده‌ام.
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com