• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تک‌میکر دوجهته bidiTeXmaker-3.1.0-1 آماده دانلود شد.

نویسنده سیدرضی علوی‌زاده, آگوست 20, 2011, 10:57:33 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: سید مهدی موسوی در نوامبر 14, 2011, 05:51:03 بعد از ظهر
با توجه به پاسخ قبلی که دادین انگار برای این حالت هم چاره‌ای نیست، من 8، ۶۴ بیتی رو نصب دارم خوب این نسخه آزمایشی هست و مسئولیت استفاده از آن با خود کاربر است، اما همین قدر می‌تونم بگم که تا حالا فقط در فارسی نویسی با همین مشکل مواجه شدم و هیچ مشکل دیگری نبود.
اما در هر حال هنگامی که زبان پارسی ست، با زدن شیفت و ۴ یک جفت دلار و وسطش یک یا فارسی چاپ می‌شود.
ان‌شاءالله نسخه اصلی که آمد دوباره چک می‌کنم و اگر پابرجا بود یادآوری می‌کنم و تا آن موقع هم کاری جز مدارا از من ساخته نیست.
زدن شیفت+4 باید یک دلار چاپ می‌کرد! اما الان توضیح شما یه کم مسئله رو واضحتر کرد هرچند شما نگفتید ولی بنظر زبان فارسی میمونه؟ که این مشکل تغییر زبان دقیقا مربوط به 64بیتی بودن است.
توضیح مشکلتون اینه که شیفت+4، «ریال» رو چاپ میکنه و الگوریتم مربوطه $هایی رو چاپ میکنه و پاکشون نمیکنه که یکی جایگزین «ر» و دیگری جایگزین «ل» می‌شود! سعی میکنم در اولین فرصت بدون هیچ تغییر و بروزرسانیی نسخه 64بیت را قرار دهم امیدوارم بتونید برای تست کمکم کنید.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: امیرحسین شرفی در نوامبر 14, 2011, 11:30:57 بعد از ظهر
نه ویندوز ۳۲ بیتی نصب دارم. فقط من نیستم که این مشکل را دارم کسی دیگر هم این مشکل را دارد. من سوال را جور دیگر می‌پرسم: فرض کنید زبان فارسی است و شما متن فارسی می‌نویسید حالا می‌خواهید فرمولی قرار دهید، در تکمیکر دکمه‌ای هست که دو $ را همزمان قرار می‌دهد، من قبل از این که از این نسخه استفاده کنم وقتی این دکمه را می‌زدم زبان خود به خود به انگلیسی تغییر می‌کرد ولی اکنون زبان همچنان فارسی می‌ماند.
خوب همونطور که گفتم اون نسخه که قبلا استفاده می‌کردید نسخه قبلی تک‌میکر دوجهته بوده و نسخه رسمی سایت تک‌میکر همچین کاری انجام نمیده.
اما در مورد مشکلتون لطفا اول در منوی درباره تک‌میکر دوجهته نگاه کنید آیا نسخه دقیقا این عدده bidiTeXmaker-3.1.0-1؟
و این دکمه‌ای که میگید منظورتان همون Ctrl+Shift+M است؟

امیرحسین شرفی

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در نوامبر 15, 2011, 09:44:51 بعد از ظهر
خوب همونطور که گفتم اون نسخه که قبلا استفاده می‌کردید نسخه قبلی تک‌میکر دوجهته بوده و نسخه رسمی سایت تک‌میکر همچین کاری انجام نمیده.
اما در مورد مشکلتون لطفا اول در منوی درباره تک‌میکر دوجهته نگاه کنید آیا نسخه دقیقا این عدده bidiTeXmaker-3.1.0-1؟
در منوی درباره‌ی تک‌میکر شماره‌ی نسخه این‌گونه آمده:
bidiTeXmaker 3.1-3 based on Texmaker 3.1
نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در نوامبر 15, 2011, 09:44:51 بعد از ظهر
این دکمه‌ای که میگید منظورتان همون Ctrl+Shift+M است؟
این دستور میانبری که شما می‌فرمایید مشکلی ندارد، منظور من دکمه‌ی دیگری است که تصویر آن را در پیوست آورده‌ام.
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com

سید مهدی موسوی

یه عرض کوچک دیگه هم هست و اون هم این که در این نسخه مثل نسخه قبلی که داشتم با تغییر زبان همیشه باید با ctrl+shift خودم نوشتن از راست به چپ یا بالعکس رو تنظیم کنم.

در مورد تست هم بنده در خدمتم.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

unknownreality88

من از این لینک
نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در اکتبر 19, 2011, 05:56:31 بعد از ظهر
لینک آرشیو bz2:
https://bitbucket.org/srazi/biditexmaker3/get/07f259d8ae72.tar.bz2
تک‌میکر دوجهته رو گرفتم، ولی برای کامپایل باید Qt SDK را از سایت qt.nokia.com دانلود و به صورت آنلاین نصب کرد، در صورتی که با ip ایران اجازه دانلود و نصب نمیده. منم v - p - n درست حسابی ندارم و حجم Qt هم حدود 90 Mb هست و با v - p - n نصب وسط کار قطع میشه. در مرکز دانلود پارسی لتک هم برای دانلود تک‌میکر دو جهته با خطای زیر مواجه می‌شم
Sorry, your download limit has been reached for this file
لطفاً راهنمایی کنید... یا یه لینکی از اینستالر لینوکسی(DEB) تک‌میکر دوجهته معرفی کنید، یا یه لینکی برای انلود Qt بدید که از ایران بشه دانلودش کرد و نصب کرد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: unknownreality88 در آپریل 09, 2012, 07:50:01 بعد از ظهر
من از این لینکتک‌میکر دوجهته رو گرفتم، ولی برای کامپایل باید Qt SDK را از سایت qt.nokia.com دانلود و به صورت آنلاین نصب کرد، در صورتی که با ip ایران اجازه دانلود و نصب نمیده. منم v - p - n درست حسابی ندارم و حجم Qt هم حدود 90 Mb هست و با v - p - n نصب وسط کار قطع میشه. در مرکز دانلود پارسی لتک هم برای دانلود تک‌میکر دو جهته با خطای زیر مواجه می‌شم
Sorry, your download limit has been reached for this file
لطفاً راهنمایی کنید... یا یه لینکی از اینستالر لینوکسی(DEB) تک‌میکر دوجهته معرفی کنید، یا یه لینکی برای انلود Qt بدید که از ایران بشه دانلودش کرد و نصب کرد.
ایمیل‌تون را برام پیغام خصوصی کنید تا برنامه رو براتون بفرستم.

مهدی نیاکان ‍پاک

آقای علوی‌زاده سلام. مشکل تغییر نکردن زیان به انگلیسی در حالت ریاضی و راست به چپ نشدن خطی که با نویسه‌ی حرفی  فارسی آغاز شده است  برای من هم هست. در نسخه‌ی پیشین تک‌میکری که من استفاده می‌کردم و نسخه‌ی 1.9.9 بود هیچ کدام از این دو مشکل وجود نداشت. وقتی از آیکون سمت چپ ویرایش‌گر برای نوشتن $ $ استفاده می‌کردم زبان خود به خود به انگلیسی تغییر می‌یافت. و وقتی با زدن Enter به سر سطر می‌رفتم و فارسی می‌نوشتم سطر از سمت راست چیده می‌شد. اما در نسخه‌ی جدید که پیش از این گرفتم و برای آزمون ام‌روز نیز دوباره دان‌لود و نصب کردم و  نسخه‌ای است که در help آن آمده bidiTeXmaker 3.1-3 based on Texmaker 3.1
و فایل نصبی آن دارای نام  bidiTeXmaker-3.1.0-3_installer است  هیچ یک از این دو اِعمال نمی‌شود.