• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد شکاف در پاراگراف و نوشتن متن در قالب یک شکل هندسی

نویسنده vafa, سپتامبر 03, 2011, 07:48:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

چند نفر از دوستان از من پرسیدند که چگونه در پاراگرافی شکاف ایجاد می‌کنیم یا متن را به شکل یک پاراگراف حروف‌چینی می‌کنیم، من هم تصمیم گرفتم جواب را در قالب یک پست منتشر کنم. برای این کار از دستور بدوی شکل‌بند استفاده می‌کنیم. توضیحات مربوطه و همچنین یک نمونه در پیوست آمده است.

حسن ذاکری

سلام
جالب بود، ممنون!

به نظر میومد فاصله خطها اندازه هم نیست، درسته؟
علتش چیه؟
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در سپتامبر 03, 2011, 08:20:50 بعد از ظهر
سلام
جالب بود، ممنون!

به نظر میومد فاصله خطها اندازه هم نیست، درسته؟
علتش چیه؟
فاصله کدوم خط‌ها؟

حسن ذاکری

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در سپتامبر 03, 2011, 08:30:56 بعد از ظهر
فاصله کدوم خط‌ها؟

سلام
فاصله بین خطوط متن رو میگم. اول فکر کردم اشتباه چشمیه٬ ولی حالا اندازه گرفتم!!!
تواین عکسه چنتاش معلومه.
این فاصله ها به فونت مربوط میشه یا به دستور \شکل‌یند؟

پانوشت: اینی که پرسیدم حمل بر ایراد گرفتن نشه یه وقت٬ چون از مزیت های تک پایداریش تو این چیزها بود برام جالب شد...
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در سپتامبر 05, 2011, 02:09:36 بعد از ظهر
سلام
فاصله بین خطوط متن رو میگم. اول فکر کردم اشتباه چشمیه٬ ولی حالا اندازه گرفتم!!!
تواین عکسه چنتاش معلومه.
این فاصله ها به فونت مربوط میشه یا به دستور \شکل‌یند؟

پانوشت: اینی که پرسیدم حمل بر ایراد گرفتن نشه یه وقت٬ چون از مزیت های تک پایداریش تو این چیزها بود برام جالب شد...
فاصله خط‌ها ربطی به دستور \شکل‌بند نداره. این به این خاطره که فواصل بین بندهای فارسی باید بیشتر باشه. برای نمونه اگر در یک بند شما حرف «ی» داشته باشید و درست پائین این حرف «ی» در بند بعدی حرف «گ» داشته باشید اینطور به نظر می‌رسه که فاصله این دو بند با بندهای دیگر فرق داره در حالی که این طور نیست و همه بندها فواصل یکسانی از هم دارند. این به این خاطره که این دو بند به خاطر حرف «ی» و «گ» خیلی به هم نزدیک شده‌اند.