• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در رسم یک ماتریس

نویسنده وحید دامن‌افشان, دسامبر 11, 2009, 03:36:56 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

وحید دامن‌افشان

سلام
من تو رسم ماتریسی که تصویرش ضمیمه شده مشکل دارم. ممنون می‌شم اگه راهنمایی کنین.
واسه راحتی کار، یه فایل نمونه هم ضمیمه کردم.

vafa

اگر یادت باشه وقتی در گروه گوگل بودیم من چند تا مثل این درست کردم که یک نفر خواتسه بود. به همون نمونه‌ها نگاه کن و یاد بگیر.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 13, 2009, 07:11:19 بعد از ظهر
اگر یادت باشه وقتی در گروه گوگل بودیم من چند تا مثل این درست کردم که یک نفر خواتسه بود. به همون نمونه‌ها نگاه کن و یاد بگیر.
وفا جان،
اتفاقاً همون موقع که شما اون مثال‌ها رو درست می‌کردین، همه رو توی سیستمم ذخیره کردم چون مثال‌های جالبی بودن. اما هیچکدوم شبیه این ماتریس من نیستن.
بهر حال ممنون.

vafa

این چیزی است که انجام داده‌ام. اگر از آن ناراضی هستی، می‌توانی با کمی تغییر، آن را همانجوری که می‌خواهی درست کنی. توجه داشته باش چون بستهٔ arydshln هنوز با xepersian سازگار نیست آن را بعد از xepersian فراخوانی کرده‌ام تا دچار مشکل نکند. در اولین فرصت این بسته را سازگار خواهم کرد.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 15, 2009, 11:15:57 قبل از ظهر
این چیزی است که انجام داده‌ام. اگر از آن ناراضی هستی، می‌توانی با کمی تغییر، آن را همانجوری که می‌خواهی درست کنی. توجه داشته باش چون بستهٔ arydshln هنوز با xepersian سازگار نیست آن را بعد از xepersian فراخوانی کرده‌ام تا دچار مشکل نکند. در اولین فرصت این بسته را سازگار خواهم کرد.
خیلی ممنون، آقا وفا.
لطف کردین. البته یه جواب دیگه هم از یه جای دیگه دریافت کرده بودم که بدون زی‌پرشین کار می‌کرد اما با فراخوانی زی‌پرشین، موقع اجرا، هنگ می‌کرد (و به خاطر همین ضمیمه‌ش نکردم) که البته با این راهنمایی شما (که باید بسته arydshln رو بعد از زی‌پرشین فراخوانی کرد) مشکل حل شد. این جواب رو هم جهت اطلاع دوستان ضمیمه می‌کنم.
باز هم ممنون

vafa