• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

به نطر شما چرا فایل پی دی اف درست نمی کنه

نویسنده jamshid, می 01, 2012, 10:56:48 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

jamshid

من تک لایو ونصب کردم  وقتی که متن رو تو   تک میکر می نویسم   بعد می خوام اجراش کنم فایل pdf ارور میده
نحوه اجرا   آیا  به صورت ( دو بار دکمه1 f  بعد f12 وبعد f1  ,بعد f7

نمونه پایان نامه یا سمینار  که از سایت دانلود کردم موقع اجرا مشکلی نداره فایل log و فایل pdf درست  کار میکنه  حتی اگر بروی این نمونه ها تغیراتی وارد کنیم وذخیره ، بعد از اجرا تغییرات هم اعمال شده و قابل مشاهد در فایل pdf
اما اگرهمین فابل که درست کار میکنه  به نام دیگه ذخیره کنیم یادر  روی دسک تاپ کامپیوتر دخیره کنم واجرا کنم فایل pdf ارور میده  حالا نمیدونم مشکل کجاست  چون دستورات و که تغییر ندادم 

vafa

نقل قول از: jamshid در می 01, 2012, 10:56:48 قبل از ظهر
من لایو تکس ونصب کردم  وقتی که متن رو تو   تک میکر می نویسم   بعد می خوام اجراش کنم فایل pdf ارور میده
نحوه اجرا   آیا  به صورت ( دو بار دکمه1 f  بعد f12 وبعد f7
نمی‌دونم.

jamshid

نمونه پایان نامه یا سمینار  که از سایت دانلود کردم موقع اجرا مشکلی نداره فایل log و فایل pdf درست  کار میکنه  حتی اگر بروی این نمونه ها تغیراتی وارد کنیم وذخیره ، بعد از اجرا تغییرات هم اعمال شده و قابل مشاهد در فایل pdf
اما اگرهمین فابل که درست کار میکنه  به نام دیگه ذخیره کنیم یادر  روی دیسک تاپ کامپیوتر دخیره کنم واجرا کنم فایل pdf ارور میده  حالا نمیدونم مشکل کجاست  چون دستورات و که تغییر ندادم 

حسن ذاکری

سلام
دقت کنید که در مسیر یا نام فایل، فاصله (space) وجود نداشته باشد.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.