• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل بزرگ و کوچک شدن پرانتزها

نویسنده عافیه کر, می 04, 2012, 11:01:26 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

عافیه کر

سلام مشکل من این است که پرانتزهایی که برای نوشتن تابع به کار می برم بعضی وقت ها یه طرف پرانتزها بزرگ و طرف دیگه کوجک می شن.ممنون میشم اگه جوابم رو بدین.

مدیریت: غلط املایی در عنوان پست تصحیح شد.
لطفا دقت بفرمایید.

هادی صفی‌اقدم

سلام
ورودتون به تالار پارسی‌لاتک را تبریک میگم.
منظورتون را زیاد متوجه نشدم.

معمولا بزرگتر و کوچکتر کردن پرانتزها را من اینجوری انجام میدم:

\left ( \frac{1}{2} \right )
یا با دستورهای زیر قبل و بعد از ( و ):

\big \bigg \Big \Bigg
مثلا به صورت:

\big ( f(x) , g(x) \big )

حسن ذاکری

نقل قول از: عافیه کر در می 04, 2012, 11:01:26 قبل از ظهر
سلام مشکل من این است که پرانتزهایی که برای نوشتن تابع به کار می برم بعضی وقت ها یه طرف پرانتزها بزرگ و طرف دیگه کوجک می شن.ممنون میشم اگه جوابم رو بدین.

مدیریت: غلط املایی در عنوان پست تصحیح شد.
لطفا دقت بفرمایید.

دقت بفرمایید که پرانتز جزئی از متن نباشد و هردو پرانتز داخل محیط ریاضی باشند.
نمونه درست:
$f(x)$نمونه غلط:
$f(x$)
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

مهدی نیاکان ‍پاک

یکی از به‌ترین  شیوه‌ها برای نوشتن محدودکننده‌ها (و از جمله پرانتزها) در محیط ریاضیِ لاتک این است که از فرمان‌های چپ و راست بهره ببریم، برای مثال:
$f\left(\frac{1}{2}\right)$خود لاتک با زیبایی پرانتزها را متناسب با عبارت حروف‌چینی می‌کند. برای دیدن جزییات بیش‌تر راه‌نمای لاتک را بخوانید. پیروز باشید.

عافیه کر

از همه ی دوستانی که بهم جواب دادن واقعا تشکر می کنم،اتفاقا من خودم از پرانتزها تو محیط ریاضی و از فرمانهای چپ و راست استفاده میکنم.اگه بهم یاد بدین که چطور می تونم یک نمومه ی مشکلی که دارم رو براتون بفرستم شاید اینطوری بهتر متوجه بشبن،ممنون.

هادی صفی‌اقدم

برای اضافه کردن فایل، پست «راهنمای پرسیدن سوال در تالار پارسی‌لاتک» را بخونید.

یعنی:
روی دکمه‌ی پاسخ که کلیک کردید و پنجره‌ی تایپ سوال اومد، برای ضمیمه کردن فایل، (در صفحه‌ای که سوال تایپ می‌‌کنید) روی دکمه‌ی «انتخابهای اختیاری بیشتر...» کلیک کنید و فایل‌های موردنیاز را ضمیمه کنید.
فایل tex و در صورت نیاز log را هم بفرستید.
لطفا فایل کوچک باشه که مجبور نشیم کل فایل را بخونیم.