• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

جست‌و‌جوی فارسی در سوماترا

نویسنده a.g, ژانویه 12, 2010, 12:33:12 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

a.g

سلام بر همه‎‎‎
‎‎‎من نمی‌توانم یک کلمه یا عبارت فارسی را در سوماترا بجویم. به نظر می‌آید که عمل جستن در سوماترا برای کلمه‌ها یا عبارت‌های فارسی باژگون(برعکس) انجام می‌شود. برای نمونه برای جستن کلمه‌ی را باید در پنجره‌ی سوماترا «ار» نوشته شود. مشکل در چی ست؟
‎‎‎
من از تک میکر ‎1‎.‎9‎.‎2‎ استفاده می‌کنم(به همراه زی‌پرشین ‎1‎.‎03) نتیجه‌ی کامپایل یک فایل (به فرمت پی‌دی‌اف) را در سوماترا (همان نسخه‌ی همراه تک‌میکر) می‌بینم. البته صفحه کلید من هم استاندارد است. محیط کار ‎winxp‎ است.

مهدی امیدعلی

نقل قول از: a.g در ژانویه 12, 2010, 12:33:12 بعد از ظهر
سلام بر همه‎‎‎
‎‎‎من نمی‌توانم یک کلمه یا عبارت فارسی را در سوماترا بجویم. به نظر می‌آید که عمل جستن در سوماترا برای کلمه‌ها یا عبارت‌های فارسی باژگون(برعکس) انجام می‌شود. برای نمونه برای جستن کلمه‌ی را باید در پنجره‌ی سوماترا «ار» نوشته شود. مشکل در چی ست؟
‎‎‎
من از تک میکر ‎1‎.‎9‎.‎2‎ استفاده می‌کنم(به همراه زی‌پرشین ‎1‎.‎03) نتیجه‌ی کامپایل یک فایل (به فرمت پی‌دی‌اف) را در سوماترا (همان نسخه‌ی همراه تک‌میکر) می‌بینم. البته صفحه کلید من هم استاندارد است. محیط کار ‎winxp‎ است.
جستجوی فایل پی‌دی‌اف برای کلمات فارسی تا جایی که من اطلاع دارم در آکروبات کامل است و در دیگر نمایشگرها خیلی کامل نیست. ضمنا اگر از گزینهٔ کشیده استفاده کنید حتی در آکروبات هم درست کار نمی‌کند که طبیعی است.