• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل تولید pdf روی سایت

نویسنده محمود امین‌طوسی, فبریه 10, 2010, 06:09:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

پس از نصب تک‌لایو بر روی سرور در اجرای لاتک مشکلی نبود ولی در اجرای xelatex با خطای زیر مواجه می‌شدم:

Error 256 (driver return code) generating output
که در نتیجه آن خروجی pdf تولید نمی‌شد. با جستجو متوجه شدم که ظاهرا مشکل از xetex است. اینجــــــــــــــــــــــا را ببینید.
هیچ کس نظری ندارد؟
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

این می‌تواند به دلایل مختلف باشد. چجور فایلی را تست کرده‌اید؟ پیشنهاد می‌کنم سؤال خود را در لیست زی‌تک بپرسید.

محمود امین‌طوسی

برای تست یک فایل کوچک را امتحان کردم:

\documentclass{article}
\begin{document}
\centerline{Hello,World!}
\end{document}
با لاتک مشکلی نبود. ضمنا همان آدرسی که دادم مربوط به لیست زی‌تک بود. اگر شما نگاه کنید حتما بهتر از من متوجه ماجرا خواهید شد.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

فرض کنید اسم فایل شما test.tex است، دستور زیر را اجرا کنید:

xelatex -no-pdf test.tex

خروجی نباید مشکلی داشته باشد سپس دستور زیر را اجرا کنید:

xdvipdfmx -E -vv test.xdv

چه چیزی در log ظاهر می‌شود؟

آن چیزی که دادید، نوع خطا برای باگ موجود در \special در درایو xdvipdfmx است که با این فایل شما بی‌ربط می‌باشد.

محمود امین‌طوسی

با تشکر بسیار از آقای کارن‌پهلو و همه دوستانی که کمک کردند،
الحمدلله درست شد. حالا ما می‌توانیم خروجی زی‌پرشین را - البته با تغییراتی - روی سرور داشته باشیم.
البته نیاز به یک اینترفیس مناسب داریم.

سوال دیگر: آیا نمی‌توان کاری کرد که نیاز به گزینه ExternalLocation نباشد.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در فبریه 10, 2010, 07:18:06 بعد از ظهر
حالا ما می‌توانیم خروجی زی‌پرشین را - البته با تغییراتی - روی سرور داشته باشیم.
البته نیاز به یک اینترفیس مناسب داریم.
آقای امین‌طوسی می‌شه یه کمی در مورد این گفته‌تون توضیح بدین که چه کاربردی داره؟
ممنون

محمود امین‌طوسی

اگر اینترفیس مناسب ایجاد شود:
۱- اگر کسی موتور لاتک نداشته باشد، با دسترسی به اینترنت می‌تواند خروجی pdf سند زی‌پرشین خودش را داشته باشد.
۲- با این فرض که در این سایت همیشه آخرین نسخه وجود دارد، هر کسی با استفاده از این سایت می‌تواند چک کند که سندش ایراد دارد یا اشکال از موتور لاتک وی یا تنظیماتش بوده است.
۳- با استفاده از ابزاری شبیه mathtex می‌توان تصاویر فرمولها و نمودارهای ریاضی را فقط با داشتن کد لاتک آن برای درج در وب سیات خود و با اعداد فارسی داشته باشد.

شاید دیگر دوستان موارد دیگری را هم اضافه کنند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در فبریه 10, 2010, 10:24:59 بعد از ظهر
اگر اینترفیس مناسب ایجاد شود:
۱- اگر کسی موتور لاتک نداشته باشد، با دسترسی به اینترنت می‌تواند خروجی pdf سند زی‌پرشین خودش را داشته باشد.
۲- با این فرض که در این سایت همیشه آخرین نسخه وجود دارد، هر کسی با استفاده از این سایت می‌تواند چک کند که سندش ایراد دارد یا اشکال از موتور لاتک وی یا تنظیماتش بوده است.
۳- با استفاده از ابزاری شبیه mathtex می‌توان تصاویر فرمولها و نمودارهای ریاضی را فقط با داشتن کد لاتک آن برای درج در وب سیات خود و با اعداد فارسی داشته باشد.

شاید دیگر دوستان موارد دیگری را هم اضافه کنند.
خیلی جالبه. جای همچین چیزی واقعاً خالیه.
ممنون به خاطر زحماتتون

vafa

می‌توان xepersian.sty موجود در سرور را تغییر داد و گزینهٔ ExternalLocation را بصورت خودکار به دستورات \settextfont و مابقی اضافه کرد.

محمود امین‌طوسی

سلام.
اگر ممکن است لطفا شما زحمت این تغییر را کشیده، فایلش را ارسال کنید تا در سایت قرار دهم.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

دو فایل مربوطه را ضمیمه کرده‌ام. امتحان نکرده‌ام اگر مشکلی بود بفرمائید تا تصحیح کنم.

محمود امین‌طوسی

بسیار ممنونم. درست شد.
می توانید این مثال را ببینید:

http://www.parsilatex.com/joomla/tex/tikz01.tex
http://www.parsilatex.com/joomla/tex/tikz01.pdf
به این ترتیب دیگر نیازی به گزینه ExternalLocation نیست.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

محمود امین‌طوسی

سلام.
تمام قلمهایی را که در دی‌وی‌دی زی‌پرشین بود روی سرور گذاشتم ولی با فایل استیل جدیدی که فرستاده‌اید هم روی سرور و هم روی دستگاه خودم با قلم‌های Linux Libertine, Junicode مشکل وجود دارد.
مثال به ضمیمه است.
اگر بتوانید فایل‌ها را به نحوی اصلاح فرمایید که این مشکل برطرف شد ممنون خواهم شد.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

مهدی امیدعلی

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در فبریه 12, 2010, 10:57:23 بعد از ظهر
سلام.
تمام قلمهایی را که در دی‌وی‌دی زی‌پرشین بود روی سرور گذاشتم ولی با فایل استیل جدیدی که فرستاده‌اید هم روی سرور و هم روی دستگاه خودم با قلم‌های Linux Libertine, Junicode مشکل وجود دارد.
مثال به ضمیمه است.
اگر بتوانید فایل‌ها را به نحوی اصلاح فرمایید که این مشکل برطرف شد ممنون خواهم شد.
در مورد لینوکس لایبرتین باید بگم که این قلم به صورت استاندارد توسط میک‌تک و تکلایو ارايه می‌شود و چون از گزینهٔ external location استفاده می‌کنیم نیازی نیست این قلم را در مسیر قرار دهید. در مورد Junicode هم همینطور است. هر دو قلم را حذف کنید و بعد از این دو قلم استفاده کنید

vafa

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در فبریه 12, 2010, 10:57:23 بعد از ظهر
سلام.
مثال به ضمیمه است.
اگر با یک قلم مشکلی وجود ندارد، دلیلی ندارد با قلم دیگر مشکل باشد. احتمالاً دو نسخه از این قلمها ممکن است روی تک‌لایو نصب شده باشد یکی که خودش بصورت پیش‌فرض هست و دیگری هم که شما دستی نصب کرده‌اید.