• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کتابی در ارتباط با زی‌پرشین

نویسنده vafa, اکتبر 21, 2012, 05:35:39 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

خواستم ببینم حدود قیمت برای چاپ این کتاب چقدر است بعد یه فکری برای تأمین هزینه هایش انجام بدیم.
واقعاً حیفه که چاپ نشه  8)

vafa

من فکرهام رو کردم. خودم هزینش رو قبول می‌کنم. آیا کسی آشنایی در انتشارات دانشگاه فردوسی داره؟ افرادی که می‌تونند به proof reading کتاب کمک کنند، لطفاً با من تماس بگیرند تصمیم گرفتم یک بازبینی کلی در کتاب انجام بدهم و چندین فصل جدید در مورد ماکرونویسی و چگونگی کسترش زی‌پرشین و یک فصل هم در مورد توضیحات ماکروهای بسته‌های bidi و زی‌پرشین بنوسیم.

Mohsen Avaji

سلام
اگر کار غلط گیری کتابو بعد از عید میخواین شروع کنین من میتونم قسمتی از کارو به عهده بگیرم.
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

فرشاد ترابی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 05, 2012, 08:33:24 قبل از ظهر
من فکرهام رو کردم. خودم هزینش رو قبول می‌کنم. آیا کسی آشنایی در انتشارات دانشگاه فردوسی داره؟ افرادی که می‌تونند به proof reading کتاب کمک کنند، لطفاً با من تماس بگیرند تصمیم گرفتم یک بازبینی کلی در کتاب انجام بدهم و چندین فصل جدید در مورد ماکرونویسی و چگونگی کسترش زی‌پرشین و یک فصل هم در مورد توضیحات ماکروهای بسته‌های bidi و زی‌پرشین بنوسیم.

ضمن ابراز خرسندی از این تصمیم بنده با تمام قوا در خدمت جنابعالی هستم.
از دانشجویان علاقه‌مند و قابل خودم هم خواهم خواست که در صورت تمایل کمک کنند.
البته معمولاً آنها آنقدر با مرام هستند که چنین کاری را انجام خواهند داد  8)

علی یزدان پور

جهت Proof Reeading مایل به همکاری می باشم

هادی صفی‌اقدم

من هر کاری که از دستم بربیاد حاضرم در خدمت باشم.
ببخشین، منظور از proof reading چیه؟

محمود امین‌طوسی

آیا کسی آشنایی در انتشارات دانشگاه فردوسی داره؟ افرادی که می‌تونند به proof reading کتاب کمک کنند، لطفاً با من تماس بگیرند تصمیم گرفتم یک بازبینی کلی در کتاب انجام بدهم و چندین فصل جدید در مورد ماکرونویسی و چگونگی کسترش زی‌پرشین و یک فصل هم در مورد توضیحات ماکروهای بسته‌های bidi و زی‌پرشین بنوسیم.
۱- آیا حتما باید دانشگاه فردوسی باشد؟
۲- من هم برای بازبینی کتاب اعلام آمادگی می‌کنم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

Mohsen Avaji

سلام
اگر راجع به چاپ کتاب نظرتون عوض نشده، بدینوسیله جهت Proof Reeading آمادگی خودمو اعلام میکنم.
شاد و سربلند باشید.
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)