• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل بسته bidiftnxtra در نسخه ۱۲ زی‌پرشین و بی‌دی

نویسنده وحید دامن‌افشان, اکتبر 21, 2012, 07:44:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

وحید دامن‌افشان

توی فایل پیوست شده، هیچ‌کدوم از پانویس‌ها در پایین صفحه، ظاهر نمی‌شن.
پ.ن: آیا بسته bidiftnxtra قبلاً در محیط ‎table‎ کار می‌کرد؟

vafa

متأسفانه این بسته فقط از یک نوع زیرنویس پشتیبانی می‌کنه یا زیرنویس داخل دستور \caption یا زیرنویس داخل محیط tabular  و هر دوتاش با هم جواب نمی‌ده.

vafa

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 22, 2012, 01:56:38 قبل از ظهر
متأسفانه این بسته فقط از یک نوع زیرنویس پشتیبانی می‌کنه یا زیرنویس داخل دستور \caption یا زیرنویس داخل محیط tabular  و هر دوتاش با هم جواب نمی‌ده.
درستش کردم حالا بسته bidiftnxtra تست می‌کنه که آیا شما داخل محیط float هستید یا خیر و در هر حالت کارهای مناسب را انجام می‌ده تا در همه حالات زیرنویس به درستی نشون داده بشه.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 22, 2012, 04:32:22 قبل از ظهر
درستش کردم حالا بسته bidiftnxtra تست می‌کنه که آیا شما داخل محیط float هستید یا خیر و در هر حالت کارهای مناسب را انجام می‌ده تا در همه حالات زیرنویس به درستی نشون داده بشه.
وفا جان می‌شه لطف کنی و یه خروجی پی‌دی‌اف از فایل پست قبلیم بگیری و اینجا پیوست کنی؟

vafa

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در اکتبر 22, 2012, 02:32:15 بعد از ظهر
وفا جان می‌شه لطف کنی و یه خروجی پی‌دی‌اف از فایل پست قبلیم بگیری و اینجا پیوست کنی؟
مشکل شما چیه؟

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 22, 2012, 02:36:19 بعد از ظهر
مشکل شما چیه؟
نه نه، مشکلی وجود نداره. مشکل از توزیع تک‌لایو خودم هستش که فکر کنم یه خورده قاطی کرده.
واقعاً ممنون به خاطر حل مشکل پانویس.