• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

با سلام

نویسنده امير محمدي, فبریه 25, 2010, 12:35:43 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

امير محمدي

با سلام من یه مشکل دارم می‌خواستم راهنمایی کنید فایلی که ضمیمه کردم رو نگاه کنید ارور می زنه اگه می‌شه راهنمایی کنید ممنون می‎شم.
ارزش حقیقی شما این است که تا چه اندازه اعمال شما صرف سعادت دیگران می‌شود. (انیشتین)

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: امير محمدي در فبریه 25, 2010, 12:35:43 قبل از ظهر
با سلام من یه مشکل دارم می‌خواستم راهنمایی کنید فایلی که ضمیمه کردم رو نگاه کنید ارور می زنه اگه می‌شه راهنمایی کنید ممنون می‎شم.
مشکل دستور \above هستش. اینو برمی‌داری، ارور نمی‌ده.

امير محمدي

سلام آره اینو می‌دونم که مشکل از دستور\above می‌باشه ولی من می‌خوام که تو خروجی pdf دقیقاٌ عبارت (T=0) بالای = نمایش داده شود در صورتی‌ که \above رو حذف کنم خروجی درست نمی شه اگه دستور دیگه‌ای هست که این کارو می‌کنه ممنون می‌شم  راهنمایی کنید.
ارزش حقیقی شما این است که تا چه اندازه اعمال شما صرف سعادت دیگران می‌شود. (انیشتین)

محمود امین‌طوسی

سلام، دستور above را به صورت above0pt بکار ببرید. برای اطلاع بیشتر و دیدن سایر دستورات مشابه به کتاب Mathmode مراجعه کنید. لینک آن در قسمت آموزش سایت هست.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

مهدی امیدعلی

نقل قول از: امير محمدي در فبریه 25, 2010, 12:35:43 قبل از ظهر
این رو هم نگاه کن.