• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل نشکستن نوشتار در جدول

نویسنده دیداب, نوامبر 24, 2012, 09:49:40 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

دیداب

با سلام

من یه فایل نمونه دارم و فکر می‌کنم وقتی عرض نوشتار بیشتر از عرض جدول، نوشتار باید شکسته بشه ولی اینجا این اتفاق نمی یفته و من دلیل نشکستنشو نمی دونم. آیا باید از بسته خاصی استفاده کنم؟ میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

هادی صفی‌اقدم

سلام
بله این روشی که شما استفاده کردین باید بشکنه، ولی چون متن اون سلول یک تکه‌ی بلند هست، نمی‌تونه بشکنه.
کلمه که شکسته نمیشه. جمله را می‌تونه بشکنه.

هادی صفی‌اقدم

دیداب

سلام و ممنون ولی من مشکلم کماکان سرجاشه و جوابمو نگرفتم

هادی صفی‌اقدم

به نظر شما عددی مثل ۱۲۳۴۵۶ را اگه از وسط بشکنیم، درسته؟ معنیش خراب نمیشه؟
یا کلمه‌ای مثل «اتوماتیک» را؟ یعنی «اتوم» را خط اول بنویسیم و «اتیک» را خط دوم؟
اگر اون سلول موردنظر شما هم بشکنه، معنیش خراب نمیشه، از یک جایی بشکنیدش.

دیداب

این یه مثال بوده و فقط برام مهم نشان دادن شکست جمله یا عدد توی این جدول بوده . من می‌خوام بدونم ایراد از کجاست و چرا اینو درست اجرا نمی کنه و به درست بودن یا نبودنش کاری ندارم.

هادی صفی‌اقدم

فایل ضمیمه را نگاه کنین لطفا.

دیداب

این فایل pdf که ضمیمه کردم منظورتونه؟ این که همش بهم ریختست؟

هادی صفی‌اقدم

خب همین دیگه!
TeX از جایی میشکنه که فاصله هست.
پس نباید انتظاری به جز این ازش داشته باشین.

یک راهش اینه که جای شکستن‌ها را با hyphenation تعیین کنین.
مثلا به صورت:
‪\lr{abcd\-efgh}‬

یا Kashida هم کمک به زیباتر شدن متن میکنه.  (نظر من)

ممکنه بسته‌ای یا امکانی توی لاتک باشه که این هدف شما را انجام بده و من بی‌اطلاع هستم.
دوستان، اگر هست بفرمایین بیزحمت.

vafa

نقل قول از: دیداب در نوامبر 24, 2012, 09:49:40 بعد از ظهر
با سلام

من یه فایل نمونه دارم و فکر می‌کنم وقتی عرض نوشتار بیشتر از عرض جدول، نوشتار باید شکسته بشه ولی اینجا این اتفاق نمی یفته و من دلیل نشکستنشو نمی دونم. آیا باید از بسته خاصی استفاده کنم؟ میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
جوابش شما باید خودت بدونی. شما ستون p تعریف کردی که پهنای ثابت داره و از طرف دیگر عدد داری که قابلیت شکتسن نداره.

vafa

نقل قول از: دیداب در نوامبر 24, 2012, 10:48:40 بعد از ظهر
سلام و ممنون ولی من مشکلم کماکان سرجاشه و جوابمو نگرفتم
به این خاطر که اصلاً به اون جواب توجهی نکردی.

دیداب

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در نوامبر 25, 2012, 03:46:37 قبل از ظهر
جوابش شما باید خودت بدونی. شما ستون p تعریف کردی که پهنای ثابت داره و از طرف دیگر عدد داری که قابلیت شکتسن نداره.
سلام آقای کارن‌پهلو، خیلی ممنون از راهنماییتون.
این مثال با تغییر ارقام مثال کتاب راهنمای Latex آقای ابطحی بود و این اشتباه من از اونجا شروع شد که این عدد رو تو اون کتاب می‌شکوند برا همین من فکر می‌کردم که حتما این عدد باید شکسته شه ولی خوب حرف شما و آقای صفی اقدم منطقی و من اشتباه کردم .مرسی از راهنماییتون

vafa

نقل قول از: دیداب در نوامبر 25, 2012, 09:46:03 قبل از ظهر
سلام آقای کارن‌پهلو، خیلی ممنون از راهنماییتون.
این مثال با تغییر ارقام مثال کتاب راهنمای Latex آقای ابطحی بود و این اشتباه من از اونجا شروع شد که این عدد رو تو اون کتاب می‌شکوند برا همین من فکر می‌کردم که حتما این عدد باید شکسته شه ولی خوب حرف شما و آقای صفی اقدم منطقی و من اشتباه کردم .مرسی از راهنماییتون
اگر ستونت چیزی غیر از p یعنی l یا r یا c باشه و عددی طولانی قرار بدی، اون ستون به اندازه اون عدد پهن می‌شه اما وقتی از ستون p با پهنای ثابت استفاده کنی اگر پنهای عدد بزرگتر از پهنای ستون باشه، عدد از جدول می‌زنه بیرون.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در نوامبر 25, 2012, 11:09:55 قبل از ظهر
اگر ستونت چیزی غیر از p یعنی l یا r یا c باشه و عددی طولانی قرار بدی، اون ستون به اندازه اون عدد پهن می‌شه اما وقتی از ستون p با پهنای ثابت استفاده کنی اگر پنهای عدد بزرگتر از پهنای ستون باشه، عدد از جدول می‌زنه بیرون.
ببخشین، آیا بسته‌ی هست که مجبور کنه که این مورد هم بشکنه؟

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در نوامبر 25, 2012, 11:43:50 قبل از ظهر
ببخشین، آیا بسته‌ی هست که مجبور کنه که این مورد هم بشکنه؟
خودت چی فکر می‌کنی؟ آیا همچین چیزی ممکنه؟