• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

صفر تو خالی

نویسنده melimo, دسامبر 13, 2012, 01:00:30 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

melimo

من توی فایلی که آقای دامن افشان برای دانشگاه تبریز نوشتن دارم پایان‌نامم رو مینویسم
و همه‌ی پست‌هایی که در مورد صفر توخالی نوشته بودید رو خوندم .همه کارهایی رو هم که گفته بودید انجام دادم ولی بازم تو خالی نشدن. احتمالا جای اشتباهی کدها رو مینوسیم. حالا پاکشون کردم و مال خودم رو ضمیمه کردم میشه هرجاش لازمه تغییرات رو اعمال کنید که این صفرها تو خالی شن؟
درضمن نمیدونم فایلم رو درست ضمیمه کردم یا نه. اگر ناقص بود بهم بگید درستش کنم
ممنون

aris852963

صفر تو خالی به هیچیک از این دستورات شما ارتباطی نداره. به فونتی مربوط میشه که برای عبارتهای زیاضی استفاده می کنید. مثلا فونتهای Yas، Persian Modern و PGaramond صفراشون توخالیه. فونت XB Zar نیز این طوریه. اگه از texlive 2012 استفاده می‌کنید، به طور خودکار فونت متن و ریاضی Persian Modern هست که صفرش توخالیه. اگه نیاز به فراخوانی فونت دارید، بعد از فراخوانی بسته xepersian کد زیر رو قرار دهید:
\setdigitfont{Persian Modern}
یا هر فونت دیگه. امیدوارم مشکلتون حل بشه.

melimo

ببخشید من درست متوجه منظور شما نشدم
یعنی این دستور رو بعد از documentclass بنویسم؟
میشه تو فایل ضمیمه خودم برام درستش کنید؟
آخه من زی پرشین رو به طور اصولی یاد نگرفتم، هر جاییش که به مشکل برمیخورم میرم دنبالش یاد میگیرم  :-[

aris852963

تو فایل شما که من هیچ دستکاری نمی تونم بکنم چون فایلهلی جانبی اونو نفرستادید. به هر حال در ارسال قبلی هم عرض کردم که بعد از فراخوانی بشته xepersian اون کد رو قرار دهید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: aris852963 در دسامبر 13, 2012, 01:07:10 بعد از ظهر
فونت XB Zar نیز این طوریه.
آخرین نسخه‌ی این فونت، صفر توخالی نداره.

aris852963

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در دسامبر 13, 2012, 08:09:34 بعد از ظهر
آخرین نسخه‌ی این فونت، صفر توخالی نداره.
ممنون که گفتی. نمی دونستم فقط شنیده بودم. آخه من همیشه از سه فونت دیگه که در ارسال بالا نوشتم استفاده می کنم.