• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

متن دوستوني و مراجع بع صورت سه ستوني

نویسنده موسوی فرد, مارس 06, 2013, 09:00:21 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

موسوی فرد

با سلام و خسته نباشيد
در فايل پيوست متن به صورت دو ستوني مي باشد ولي من مي خواهم مراجع به صورت سه ستوني باشد و يك خط افقي كوچك بالاي آنها قرار گيرد. البته خط را توانسته ام ايجاد كنم ولي طول آن را نمي دانم از چه طريقي بايد كم كنم. و اگر كلا دستور آن نادرست است راهنماييم كنيد كه از چه دستوري بايد استفاده كنم.
با تشكر

موسوی فرد

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: موسوی فرد در مارس 11, 2013, 07:51:09 قبل از ظهر
سلام و خسته نباشيد.
من خيلي توي سايتتون جستجو كردم كه جواب سوالم و بگيرم ولي متاسفانه به نتيجه اي نرسيدم. ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد.
با تشكر
از بسته multicol استفاده کنین. نمونه‌ش توی تالار وجود داره.

موسوی فرد

ممنون از راهنمايي سريعتون. ببينين من مي خوام يك Style كلي براي مقالات مجلم كه با زيپرشين نوشته ميشه بنويسم، و به نويسندگان مجلم بدم تا فقط با اين  Style مقالاتشون رو بنويسن. به همين خاطر بايد حتما از بسته زيپرشين استفاده كنم. خيلي خيلي ممنون مي شم اگه توي خود مقالم كه به پيوست داده بودم راهنماييم كنيد چه جوري بايد عمل كنم. و اصلا بسته multicol كجاي تالار هست و چه جوريه.
با تشكر

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: موسوی فرد در مارس 12, 2013, 08:32:14 قبل از ظهر
ممنون از راهنمايي سريعتون. ببينين من مي خوام يك Style كلي براي مقالات مجلم كه با زيپرشين نوشته ميشه بنويسم، و به نويسندگان مجلم بدم تا فقط با اين  Style مقالاتشون رو بنويسن. به همين خاطر بايد حتما از بسته زيپرشين استفاده كنم. خيلي خيلي ممنون مي شم اگه توي خود مقالم كه به پيوست داده بودم راهنماييم كنيد چه جوري بايد عمل كنم. و اصلا بسته multicol كجاي تالار هست و چه جوريه.
با تشكر
منظور من از «از بسته multicol استفاده کنین»، این نبود که از زی‌پرشین استفاده نکنین. این بسته رو باید در کنار زی‌پرشین استفاده کنین. یه نمونه رو پیوست کردم. با استفاده از این بسته می‌تونین بارها تعداد ستون‌ها رو کم و زیاد کنین.

یک توصیه: استایل شما به صورت حرفه‌ای، طراحی نشده و این به اعتبار مجله، خیلی آسیب می‌‌رسونه. مخصوصاً اینکه، یک مجله بین‌المللی هستش. پیشنهاد من اینه که بیشتر روی
استایل کار کنین تا نویسندگان با دیدن استایل مقالات هم پی به حرفه‌ای بودن مجله ببرن.

موسوی فرد

خيلي خوب بود. واقعا ازتون متشكرم. اتفاقا من نياز دارم شخصي كه با اين نرم افزار آشنايي فراوان دارد (مثل شما) راهنماييم كنه، از توصيتون هم بسيار متشكرم. ميشه يك بار ديگه راهنماييم كنيد و بگيد چطوري مي تونم يه استايل عالي داشته باشم.
با تشكر

موسوی فرد

سلام و خسته نباشيد
در فايلي كه پيوست كردين و بنده را راهنمايي كردين دستور ‎\ptext[4-7]‎ چه نغييراتي را نشان مي دهد.
باتشكر

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: موسوی فرد در مارس 16, 2013, 10:12:22 قبل از ظهر
سلام و خسته نباشيد
در فايلي كه پيوست كردين و بنده را راهنمايي كردين دستور ‎\ptext[4-7]‎ چه نغييراتي را نشان مي دهد.
باتشكر
این دستور، یکی از دستورهای بسته ptext هستش. فایل راهنما:

http://mirrors.ctan.org/macros/xetex/latex/ptext/ptext.pdf