• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

حذف فرورفتگی ابتدای پاراگراف‌ها و وارد کردن نیم‌فاصله

نویسنده majid.hosseinzadegan, آپریل 08, 2013, 09:02:48 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

majid.hosseinzadegan

با سلام سه سوال کوتاه در لاتک داشتم:

1) چه جوری میشه فرو رفتگی ابتدای پاراگراف رو از بین برد؟
2) چه جوری میشه کلماتی که سر هم هستن رو از هم جدا نوشت بدون اینکه فاصله ای بینشون بیفته؟
3) برای نوشتن کلید واژه ها در کلاس memoir، آیا دستور خاصی وجود داره؟

با تشکر

مدیر: عنوان تاپیک، ویرایش شد.

ابوالفضل دیانت

با سلام
در مورد سوال اول از دستور
\noindent
در ابتدای پاراگراف بگذارید.
سوال دوم: شما اگر کاربر ویندوز هستید، کافی است صفحه کلید استاندارد فارسی را نصب کنید، سپس فکر کنم با کلید ctrl+space می توانید نیم فاصله بزنید، لینک دانلود:
http://persianlanguage.ir/technology/persian_typing/2526
اگر در تالار در این مورد بگردید، مطالب مفیدی پیدا خواهید کرد.
در مورد سوال سوم: منظورتان از کلیدواژه چیست؟ منظور keywords در مقالات است؟

majid.hosseinzadegan

بله منظورم Keywords هست. برای پایان نامم از کلاس memoir استفاده کردم و میخوام کلمات کلیدی رو در پایان چکیده بنویسم.

ابوالفضل دیانت

با سلام
در این مورد من اطلاعی ندارم. ولی به شخصه اگر بخواهم کلمات کلیدی را بگذارم. مثلا در انتهای متن می نویسم

\textbf{کلمات کلیدی:}

این طوری عبارت کلمات کلیدی را bold می کند ، و شما در ادامه کافی است که کلمات خود را بنویسید.

در ضمن در مورد کلید نیم فاصله من خیلی وقته ویندوز کار نمی‌کنم، دقیق یادم نیست که بعد از نصب صفحه کلید استاندارد چه کلیدی برای نیم فاصله بود، اما فکر کنم که ctrl+space بود.

باتشکر

s_karimi

نقل قول از: ابوالفضل دیانت در آپریل 08, 2013, 09:08:19 بعد از ظهر
سوال دوم: شما اگر کاربر ویندوز هستید، کافی است صفحه کلید استاندارد فارسی را نصب کنید، سپس فکر کنم با کلید ctrl+space می توانید نیم فاصله بزنید، لینک دانلود:
جناب آقای دیانت
سلام
ضمن عرض پوزش برای ایجاد نیم فاصله بعد از نصب صفحه کلید استاندارد فارسی، باید از shift+space استفاده شود.
با تقدیم احترام