• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

فرم theses

نویسنده sasachi, اکتبر 12, 2013, 10:08:42 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

sasachi

سلام
اگر از من خواسته شود که جواب مسئله ای را به فرم theses بنویسم (در لاتکس) یعنی باید چه کار کنم؟
لفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

فرشاد ترابی

در این صورت قطعاً دانشگاه شما یک سبک به نام thesis‌ داره که باید متن خود را با آن بنویسید.

sasachi

سلام
ببینید من یک مساله ای را حل کردم . به من گفتند که نمیشود آن را به صورت یک مقاله چاپ کرد و باید آن را به صورت theses برای یک کنفرانس بفرستم. منظور از این theses چیست؟ آیا این یک نمونه با ویژگی های مشخص و مربرط به آن کنفرانس است؟
با تشکر

فرشاد ترابی

چیزی که کن می‌دانم thesis‌ هست که معنیش همون پایان‌نامه خودمون هست. در مورد theses چیزی نمی‌دانم. همچنین در مورد این موضوعی که به شما فرمودند هم
اطلاعی ندارم.

موسوی‌ندوشنی

نقل قول از: sasachi در اکتبر 12, 2013, 11:31:25 بعد از ظهر
سلام
ببینید من یک مساله ای را حل کردم . به من گفتند که نمیشود آن را به صورت یک مقاله چاپ کرد و باید آن را به صورت theses برای یک کنفرانس بفرستم. منظور از این theses چیست؟ آیا این یک نمونه با ویژگی های مشخص و مربرط به آن کنفرانس است؟
با تشکر
با سلام
واژه theses جمع واژه thesis به معنای پایان‌نامه است. ظاهراً چنین سبکی از نوشتار در لاتک به‌صورت معمول موجود نیست. اما شما می‌توانید با مسولین کنفرانس مورد نطر تماس گرفته و موضوع را از آنها جویا شوید. 
پیروز باشید