• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مراجع

نویسنده srm1150, آگوست 26, 2014, 10:14:54 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

srm1150

سلام خسته نباشید .
در فایل من هنگام ارجاع به مرجعی خاص آن مرجع بجای آکولاد در پرانتز قرار می گیرد . مشکل کجاست ؟

فرشاد ترابی

خوب به این دلیل که سبک‌های بسیار زیادی جهت مرجع‌دهی وجود دارد که در برخی از آنها مراجع درون پرانتز قرار می‌گیرند.
البته فکر کنم منظور شما به جای آکولاد داخل براکت باشد نه؟
برای آنکه مشکل شما مشخص شود باید یک فایل در حد ۱۵ خط ارسال کنید تا نکته‌ی مورد نظر شما مشخص شود.

srm1150

فایل پیوست رو براتون فرستادم. لطفا چکش کنین بگین چی رو تغییر بدم از براکت به آکولاد تغییر کنه
srm1150

ببخشید از پرانتز به براکت تغییر کنه منظور من از اکولاد همون براکت هست .

سید احمد موسوی

از فایل پیوست استفاده کنید:

srm1150

با عرض سلام مجدد ، فایل فرستاده شده رو دانلود کردم و تغییرات رو تو فایل اصلی اجرا کردم ولی متاسفانه تغییری نکرد آیا تغییر دیگری هست که انجام نداده ام ؟ خواهشمندم تا حد امکان راهنمایی بفرمایید .

سید احمد موسوی

شاید همه تغییرات را انجام نداده‌اید. مثلا در مرجع با برچسب [37] یک آکولاد بسته نشده است که در فایل ارسالی من تصحیح شده است.
فایل ارسالی به مشکلی ندارد. پیوست را ببینید.

srm1150

جناب موسوی عزیز فکر کنم سوال منو اشتباه متوجه شدید یا من بد گفتم . تو خود قسمت مراجع مشکلی نیست بصورت براکت هست اما تو جاهای دیگه ی پایان نامه وقتی میخام مطلبی رو ارجاع بدم به یکی از مراجع اونجا شماره مرجع تو پرانتز می یاد مثلا تو قسمت پیشینه ی تحقیق .   

سید احمد موسوی

پس باید فایلی که بسته‌های تک در آن فراخوانی شده است را ضمیمه کنید. مثلا فایلی به نام commands و یا ...
احتمالا بسته natbib را فراخوانی کرده‌اید.

srm1150

سلام، ضمیمه شد جناب ببینین میتونید برام کاری کنید .
سید احمد موسوی

خط ۱۴ فایل commands بسته natbib  فراخوانی شده است. حذفش کن جناب!

srm1150

سلام خدا بر آقای سید احمد موسوی
پیام اخری رو گفتم فقط برای تشکر براتون بفرسم . خدا خیرتون بده مشکل مرتفع شد.
اجرکم عند الله