• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قرار دادن چند شکل پشت سر هم با پسوند eps در یک متن لاتین

نویسنده statistic, سپتامبر 11, 2014, 09:05:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

statistic

‎‎‎

سلام

یه متن کاملا لاتین می نویسم که بین متنم احتیاج به 6 تا شکل تو یه صفحه دارم، انگار دستور قرار دادن شکل در متن فارسی با لاتین فرق می کنه، مثلا تو فارسی پسوند شکل باید jpg  باشه و تو لاتین باید eps  باشه، من همه اینارو رعایت کردم اما شکلام تو خروجی با هم تداخل دارن. دستور شکلامم به این صورته.

\begin{figure}[!hbtp]‎
‎\centerline{‎\psfig{figure=theta0.5alpha1.eps,width=‎4‎‎‎cm‎}‎‎‎‎\‎‎‎psfig{figure=theta3alpha0.5.eps,width=‎4‎‎‎cm}}‎\vspace{-.7‎cm}‎
‎\centerline{\psfig{figure=theta0.5alpha1.eps,width=‎4‎‎‎‎‎‎cm}‎‎\psfig{figure=theta3alpha1.eps,width=‎1‎‎‎‎‎‎‎cm}}\vspace{-.‎10‎‎cm}‎
‎\centerline{\psfig{figure=theta0.5alpha2.eps,width=‎4‎‎‎‎‎cm}‎‎\psfig{figure=theta3alpha2.eps,width=‎1‎‎‎cm}}\vspace{-‎1‎‎‎‎‎cm}‎
‎\caption{\scriptsize Graphs of density functions of ‎BNH‎ distribution for different values of ‎a,b,‎$\alpha$‎, $ ‎‎\lambda‎‎‎$ }‎
‎\end{figure}‎
ممنون میشم راهنماییم کنین.

ابوالفضل دیانت

با سلام
لطفا پیوند زیر را به صورت کامل مطالعه کنید.
LaTeX/Floats, Figures and Captions
در مورد قرار دادن تصویر فکر نمی کنم فرقی بین فارسی و انگلیسی باشد.

mm9

من توی لاتک انگلی از این دستور استفاده میکنم
\begin{tabular*}{2.5 cm}{cc}
\includegraphics[scale=.4]{liklihood-alpha.eps}\hspace{0.1 cm}\includegraphics[scale=.4]{liklihood-beta.eps}\hspace{0.1 cm}\\
\includegraphics[scale=.4]{liklihood-alpha&beta.eps}\hspace{0.1 cm}\includegraphics[scale=.25]{confidence-alpha&beta.eps}\hspace{0.1 cm}\\
Fig. 1: The 1-dim and 2-dim likelihood distribution and confidence level for parameters $\alpha$, $\beta$\\
in isotropy with SNIa.\\
\end{tabular*}\\

narimand

چرا از بسته subfig استفاده نمیکنین؟
به نظرم از استفاده از جدول درست تره.

بعلاوه چه در فارسی و چه انگلیسی از هر دو این فرمتها میتونید استفاده کنید. فقط باید بسته graphicx رو فراخوانی کنید.

اگه یه فایل کمینه بذارید کار همگی راحتتر میشه.