• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سبک خاصی برای مراجع

نویسنده amintc, سپتامبر 12, 2014, 04:57:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

amintc

با سلام. من دنبال سبکی برای مراجع هستم که درون متن مراجع به صورت مثلا مورونو (2004) نشون داده بشن و تو لیست مراجع، مراجع شماره داشته باشن، به صورت زیر
[ 1 ] Morono...
راهنمای استفاده از سبک های فارسی رو دیدم ولی اینجور چیزی داخلش نبود. نزدیک ترین حالتش برای من سبک chicago-fa بود ولی متاسفانه لیست مراجع شماره نداره. مرسی

فرشاد ترابی

amintc

مرسی که جواب دادید. در این حالت مراجع شماره دار میشن ولی داخل متن به جای اسم نویسنده شمارشو میزنه. من میخوام داخل متنم اسم نویسنده و سالش باشه

فرشاد ترابی

شما از سبک خودتان استفاده کنید (chicago) و فقط دستور مربوطه را جهت شماره دار کردن به فایلتان اضافه کنید.

amintc

مرسی از وقتی که گذاشتید. نه اینجوری داخل متن شماره نویسنده میاد و اسم و سالش نمیاد.
جوابشو پیدا کردم. تشکر از لطفتون

فرشاد ترابی

اگر پیدا کردید در ادامه این پست قرار دهید تا کاربران دیگر هم از جواب آن مطلع شوند.

amintc

ابتدا پکیج natbib رو به صورت زیر فراخوانی میکنیم
usepackage [numbers]{natbib}
در این حالت مراجع شماره دار میشه ولی داخل متن فقط شماره مرجع میاد. برای رفع این مشکل به جای استفاده از
\cite {morono2004}
از دستورات زیر استفاده می کنیم
\citeauthor{morono2004}
\citeyear{morono2004}

حتی میتونیم یه دستور جدید بسازیم و به جای cite و citep از اون استفاده کنیم، مثلا
\newcommand{ \cit }[ 1 ]{ \citeauthor{#1} ( \citeyear{#1} )}

\newcommand{ \citp }[ 1 ]{ (\citeauthor{#1} ,\citeyear{#1} )}

علت ویرایش: قراردادن دستورهای لیتک در محیط code