• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل با استفاده از lr\ در section\ در beamer

نویسنده محمود امین‌طوسی, اکتبر 08, 2009, 09:41:09 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

چرا اگر در دستور section\ در beamer از lr\ استفاده کنیم با خطا مواجه می‌شویم؟
به پیوست نمونه مثالی است که قبلاً توسط آقا وفا اصلاح شده بود و یک دستور section\ با lr\ به آن اضافه شده است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

من خطایی نمی‌گیرم ولی اخطار می‌گیرم اون هم به این خاطر که داخل \section از یک control sequence استفاده کرده‌ام که hyperref نمی‌شناسد ولی فقط یک اخطار، خطایی در کار نیست. شما چه خطایی گرفته‌اید؟

محمود امین‌طوسی

از اینکه فایل log را پیوست نکرده بودم پوزش می‌طلبم. فایل را به پست قبلی ضمیمه کردم.
خطا این بود:
! Undefined control sequence.
\resetlatinfont ...=\latinrmfamily \let \sffamily
                                                  =\latinsffamily \let \ttfa...
l.20 ...ˆظپ‌ع†غŒظ†غŒ ظ...ط¨طھظ†غŒ ط¨ط± \lr{LaTeX}}

اگر از xepersian.sty  که چند روز پیش داده بودید (که به ضمیمه است) استفاده کنم با خطای زیر مواجه می‌شوم:
! Missing control sequence inserted.
<inserted text>
                \inaccessible
l.25 \end{frame}
فایل log آن هم به ضمیمه است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

هادی صفی‌اقدم

من در اسلايد خودم از تم hannover استفاده کرده ام و مي خواهم اين تم در اسلايد آخر نباشد يعني  پانل کنار صفحه که شامل مثلا فهرست مطالب اسلايدها و....  در اسلايد آخر ظاهر نشود

mohammad.y

هادی صفی‌اقدم

جواب نداد.
به نظرم (تا جایی که من اطلاع دارم) این دستور مخصوص بیمر نیست.
بیزحمت راهنمایی بفرمایید

mohammad.y

از \thispagestyle{empty} بین \begin{frame} و \end{frame} استفاده کن. مثال به پیوست است.