• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گرفتن خطا به دلیل تعریف چند دستور جدید

نویسنده taherkhani, سپتامبر 09, 2010, 03:46:52 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

taherkhani

سلام

وقتی برای استفاده از محیط align و محیطی که خودم تعریف کردم به اسم mention ، فرمان جدیدی به شکل زیر تعریف میکنم، خطا دارم :

‎\newcommand{\ba}{\begin{align}}‎
‎\newcommand{\ea}{\end{align}}‎
‎\newcommand{\bm}{\begin{mention}}‎
‎\newcommand{\em}{\end{mention}}‎

اسم فرمانهای جدید رو تغییر دادم ولی خطا از اون نیست.

vafa

نقل قول از: taherkhani در سپتامبر 09, 2010, 03:46:52 بعد از ظهر
سلام

وقتی برای استفاده از محیط align و محیطی که خودم تعریف کردم به اسم mention ، فرمان جدیدی به شکل زیر تعریف میکنم، خطا دارم :

‎\newcommand{\ba}{\begin{align}}‎
‎\newcommand{\ea}{\end{align}}‎
‎\newcommand{\bm}{\begin{mention}}‎
‎\newcommand{\em}{\end{mention}}‎

خوب این فرمانها جای دیگری تعریف شده‌اند و این کاملاً منطقی است که خطا بگیرید. بهتر است نامهای دیگری برای فرمانهای خود انتخاب کنید اگر به جای newcommand از renewcommand استفاده کنید خطا نمی‌گیرید اما تعریف دستوراتی که قبلاً تعریف شده‌اند عوض خواهد شد و این کار اصلاً درست نیست.

taherkhani

من هم اسم فرمانهایی که انتخاب کردم رو تغییر دادم، هم به جای newcommand از renewcommand استفاده کردم ولی بازم خطا میگیرم.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: taherkhani در سپتامبر 09, 2010, 03:46:52 بعد از ظهر
سلام

‎ ewcommand{a}{egin{align}}‎
‎ ewcommand{ea}{end{align}}‎
‎ ewcommand{m}{egin{mention}}‎
‎ ewcommand{em}{end{mention}}‎

سه چهارم مشکل حل شد اما برای یک چهارم بقیه باید محیط را کامل بنویسید
فکر می‌کنم این مشکل فقط برای محیط‌های از پیش تعریف شده در لاتک وجود دارد و برای محیط‌های جدید چنین نیست.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

taherkhani

ممنون از پاسخهایی که دادین.

جالبه که من این مشکل رو برای محیط verbatim هم داشتم و وقتی روش آقای موسوی رو بکار بردم مشکل حل شد .  مثلا

‎\documentclass[11pt,a4paper,twoside]{book}‎

‎\newcommand{\bv}{\begin{verbatim‎}}‎
‎\newcommand{\e‎‎v}{\end{verbatim‎}}‎

‎\begin{document}‎‎
‎‎‎
‎\bv‎‎
‎‎‎‎ ‎$‎‎‎ ‎‎ ‎%‎
‎\end{verbatim}‎

‎\end{document‎}‎