• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خطا در ساختن مراجع

نویسنده maral, سپتامبر 28, 2010, 02:51:45 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

maral

سلام.
من فایل bib  رو ساختم. وقتی  یک بار xelatex  رو اجرا می کنم مشکلی نداره. البته چندتایی warning  داره. وقتی bibtex  رو اجرا می کنیم پیغام میده :
I couldn't find the thesis.tex.aux
در صورتی که فایلش ساخته شده. درضمن فایل .bbl  هم ساخته نمیشه.
چه کنم؟

vafa

نقل قول از: maral در سپتامبر 28, 2010, 02:51:45 بعد از ظهر
سلام.
من فایل bib  رو ساختم. وقتی  یک بار xelatex  رو اجرا می کنم مشکلی نداره. البته چندتایی warning  داره. وقتی bibtex  رو اجرا می کنیم پیغام میده :
I couldn't find the thesis.tex.aux
در صورتی که فایلش ساخته شده. درضمن فایل .bbl  هم ساخته نمیشه.
چه کنم؟
متأسفانه من اطلاعات خوبی در مورد bibtex ندارم. چون حروف‌چینی دوجهته برای مراجع مقداری پیچیده است، پیشنهاد من این است که از خود محیط thebibliography استفاده کنید. متخصص bibtex ما آقای امین‌طوسی هستند.

maral

نقل قول از: vafa در سپتامبر 28, 2010, 02:55:42 بعد از ظهر
متأسفانه من اطلاعات خوبی در مورد bibtex ندارم. چون حروف‌چینی دوجهته برای مراجع مقداری پیچیده است، پیشنهاد من این است که از خود محیط thebibliography استفاده کنید. متخصص bibtex ما آقای امین‌طوسی هستند.

ممنون از راهنمایی تون. آخه در محیط thebibliography  ، دستوری برای مرتب کردن بر اساس نام نویسنده وجود نداره. یا داره و من نمی دونم؟

vafa

نقل قول از: maral در سپتامبر 28, 2010, 03:01:13 بعد از ظهر
ممنون از راهنمایی تون. آخه در محیط thebibliography  ، دستوری برای مرتب کردن بر اساس نام نویسنده وجود نداره. یا داره و من نمی دونم؟
نه وجود نداره. این کار را باید خودتون دستی انجام بدهید. bibtex گزینهٔ خوبی برای متون دو جهته نیست هرچند که ممکن است بعضی کارها با آن آسان باشد.