• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

عدم شناخت فونت

نویسنده darooneh, سپتامبر 14, 2010, 08:10:27 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

darooneh

سلام
بر روی سوزه ۱۱.۳ تکمیکر ۲ را نصب کردم اما هنگام لاتک کردن خطای فونت از من میگیرد.
فایل تکی که جز نمونه های زی پرشین هست نیز دارای این خطاست. راهنمایی از شما می‌خواهم.
فایلهای تک و لاگ مربوط به آن را برایتان ارسال می‌کنم.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: darooneh در سپتامبر 14, 2010, 08:10:27 بعد از ظهر
سلام
بر روی سوزه ۱۱.۳ تکمیکر ۲ را نصب کردم اما هنگام لاتک کردن خطای فونت از من میگیرد.
فایل تکی که جز نمونه های زی پرشین هست نیز دارای این خطاست. راهنمایی از شما می‌خواهم.
فایلهای تک و لاگ مربوط به آن را برایتان ارسال می‌کنم.
برای کامپایل باید از xelatex استفاده کنید، براساس فایل log شما از pdflatex استفاده کرده‌اید.

darooneh

در تک میکر ۲ چگونه باید اینکار را انجام داد. جز گزینه هایی که در منوی آپشن -> کانفیگر تکمیکر -> کوییک بیلد -> ویزارد     گزینه زیلاتک وجود ندارد.
حتی در انتخاب گزینه لاتک هم در لاگفایل دوباره پی دی اف تک پیغام می‌دهد.
احتمال دادم شاید مشکل از تکمیکر باشد با کایل هم  زیلاتک کردم باز ارور فونت داد. لاگ فایل آن را برایتان می‌فرستم.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: darooneh در سپتامبر 14, 2010, 10:24:53 بعد از ظهر
در تک میکر ۲ چگونه باید اینکار را انجام داد. جز گزینه هایی که در منوی آپشن -> کانفیگر تکمیکر -> کوییک بیلد -> ویزارد     گزینه زیلاتک وجود ندارد.
در قسمت تنظیمات Quick Build در کادر روبروی user عبارت:

xelatex -interaction=nonstopmode -synctex=-1 %.tex
را قرار دهید، در ضمن می‌توانید تک‌میکر دوجهته را از مرکز دانلود بگیرید که اینستالر ویندوزی این تنظیمات را بصورت خودکار انجام می‌دهد.

در مورد log فایل و خطای فونت هم باید منتظر نظر اساتید فن باشید ولی پیشنهاد می‌کنم با فونت دیگری مثل XB Yas هم آزمایش کنید.

darooneh

متشکرم مشکل زیلاتک با تکمیکر حل شد ولی هنوز تکمیکر و کایل فونتهای زیپرشین را نمی‌شناسند. فونت XB Yas هم مشکل را حل نکرد. اصولا هیچ فونتی را نمی‌شناسد. زی پرشین نصب شده روی تک لایو ۲۰۰۹ ورژن ۱.۰۳ است آیا این ممکن است مشکل آفرین باشد.

khanumBAHAR

سلام
تو برنامه میک تیک قلمی که فونت 14 داشته باشه رو می شه معرفی کنید.

khanumBAHAR

نقل قول از: khanumBAHAR در سپتامبر 16, 2010, 10:30:43 قبل از ظهر
سلام
تو برنامه میک تیک قلمی که فونت 14 داشته باشه رو می شه معرفی کنید.

با استفاده از کلاس extbook و دستور
[documentclass[14pt,oneside,a4paper]
مشکل حل می شه  :D

vafa

نقل قول از: khanumBAHAR در سپتامبر 18, 2010, 06:43:21 بعد از ظهر
با استفاده از کلاس extbook و دستور
[documentclass[14pt,oneside,a4paper]
مشکل حل می شه  :D
به جای این قبل از \begin{document} این کد را قرار بده:

\renewcommand\@ptsize{4}

vafa

نقل قول از: vafa در سپتامبر 18, 2010, 07:11:53 بعد از ظهر
به جای این قبل از \begin{document} این کد را قرار بده:

\renewcommand\@ptsize{4}

هر چند این هم الزامی نیست چون که دستور \settextfont به شما این امکان را می‌دهد که با استفاده از Scale اندازه قلم را تغییر بدهید. بنابراین اگر از بصورت معمول از ۱۰ پونت استفاده می‌کنید و می‌خواهید قلم شما ۱۴ پونت باشد کافی است بنویسید:

\settextfont[Scale=1.4]{font name}
[/code
[/ltr]
اگر از بصورت معمول از ۱۱ پونت استفاده می‌کنید و می‌خواهید قلم شما ۱۴ پونت باشد کافی است بنویسید:
[ltr]
[code]
\settextfont[Scale=1.272727273]{font name}
[/code
[/ltr]
اگر از بصورت معمول از ۱۲ پونت استفاده می‌کنید و می‌خواهید قلم شما ۱۴ پونت باشد کافی است بنویسید:
[ltr]
[code]
\settextfont[Scale=1.166666667]{font name}
[/code
[/ltr]