• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونگی نوشتن مراجع پشت سرهم

نویسنده shakiba, نوامبر 08, 2010, 08:37:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

shakiba

با سلام
آقای دامن‌افشان در اینجا
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=203.0
بسته natbib رو معرفی کردند آیا از دوستان کسی موفق به استفاده از این بسته شده‌اند؟
من وقتی ار این بسته استفاده می‌کنم حتی براکت [ ] رو نمیزنه !!!!!
Regards........ shakiba

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: shakiba در نوامبر 08, 2010, 08:37:32 بعد از ظهر
با سلام
آقای دامن‌افشان در اینجا
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=203.0
بسته natbib رو معرفی کردند آیا از دوستان کسی موفق به استفاده از این بسته شده‌اند؟
من وقتی ار این بسته استفاده می‌کنم حتی براکت [ ] رو نمیزنه !!!!!
سلام، نحوه استفاده از این بسته به فرمی که نوشته‌ای نیست. باید مراجع خودتان را در فایلی جداگانه با پسوند bib بنویسید و بعد با bibtex یا bibtex8 سند را پردازش کنید تا فایل bbl با قالب مناسب ایجاد شود. برای توضیحات بیشتر راهنمای بسته persian-bib را ببینید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در نوامبر 08, 2010, 09:17:37 بعد از ظهر
سلام، نحوه استفاده از این بسته به فرمی که نوشته‌ای نیست. باید مراجع خودتان را در فایلی جداگانه با پسوند bib بنویسید و بعد با bibtex یا bibtex8 سند را پردازش کنید تا فایل bbl با قالب مناسب ایجاد شود. برای توضیحات بیشتر راهنمای بسته persian-bib را ببینید.
به عنوان یک اخطار دستورات \Latin و \Persian در نسخه xepersian در bitbucket حذف شده‌اند. بنابراین اگر فایلهای خودتون رو اصلاح نکنید، این فایلها بی‌استفاده خواهند بود.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: vafa در نوامبر 09, 2010, 12:45:51 بعد از ظهر
به عنوان یک اخطار دستورات \Latin و \Persian در نسخه xepersian در bitbucket حذف شده‌اند. بنابراین اگر فایلهای خودتون رو اصلاح نکنید، این فایلها بی‌استفاده خواهند بود.
متشکرم که اطلاع دادید، امیدورام بتوانم تا قبل از آنکه شما فایلهایتان را به CTAN‌ می‌دهید نسخه اصلاح شده را آماده کنم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎