• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

نمایه

نویسنده Fstat, نوامبر 11, 2010, 05:56:26 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

Fstat

با سلام
در تهیۀ نمایه به‌طور ناگهانی با مشکلی مواجه شدم. پس از اجرای دستور makeindex خروجی مرتباً به سمت راست کشیده می‌شود. این مشکل تنها برای صفحات نمایه پیش می‌آید و بقیۀ صفحات پایان‌نامه به‌درستی حروفچینی می‌شوند. ناگفته نماند پیش از این، نمایه بدون هیچ مشکلی چیده می‌شد و ناگهان با افزودن چند دستور index\ دیگر در متن، این مشکل به وجود آمد و حتی با حذف آن‌ها نیز مشکل برطرف نشد. نمونه‌ای از فایل خروجی صفحۀ اول نمایه را ضمیمه کرده‌ام.
با تشکر فراوان

vafa

نقل قول از: Fstat در نوامبر 11, 2010, 05:56:26 بعد از ظهر
با سلام
در تهیۀ نمایه به‌طور ناگهانی با مشکلی مواجه شدم. پس از اجرای دستور makeindex خروجی مرتباً به سمت راست کشیده می‌شود. این مشکل تنها برای صفحات نمایه پیش می‌آید و بقیۀ صفحات پایان‌نامه به‌درستی حروفچینی می‌شوند. ناگفته نماند پیش از این، نمایه بدون هیچ مشکلی چیده می‌شد و ناگهان با افزودن چند دستور index\ دیگر در متن، این مشکل به وجود آمد و حتی با حذف آن‌ها نیز مشکل برطرف نشد. نمونه‌ای از فایل خروجی صفحۀ اول نمایه را ضمیمه کرده‌ام.
با تشکر فراوان
شما انتظار دارید من با این عکسها بتونم شما را کمک کنم؟ باید فایل تک را بفرستید.

Fstat

ممنون. مشکل برطرف شد. در هر یک از فصل‌های کتاب، چندین دستور index\ پشت سر هم قرار گرفته بود؛ وقتی آن‌ها را با فاصله قرار دادم مشکل برطرف شد. باز هم ممنون...