• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

زی‌پرشین و بسته xwatermark

نویسنده javadr, نوامبر 13, 2010, 11:55:46 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

javadr

وقتی از بسته xwatermark در کنار زی‌پرشین استفاده  می‌کنم نتیجه مطلوب بدست نمی‌آید، درصورتیکه اگر بسته زی‌پرشین لود نشود مشکلی نیست.
از تک‌لایو ۲۰۱۰ در فدورا استفاده  می‌کنم.
فایل ضمیمه نتیجه نادرست را نشان می‌دهد.

محمود امین‌طوسی

بسته‌های زیادی وجود دارند که آقای کارن‌پهلو فرصت سازگار کردن آنها را با زی‌پرشین ندارند و این هم از آنجمله است.
البته احتمالا با کمی کار روی پارامترهای آن بتوانید خروجی تقریبا مناسبی بدست آورید. فایل ضمیمه را ببینید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

javadr

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در نوامبر 13, 2010, 12:34:32 بعد از ظهر
بسته‌های زیادی وجود دارند که آقای کارن‌پهلو فرصت سازگار کردن آنها را با زی‌پرشین ندارند و این هم از آنجمله است.
البته احتمالا با کمی کار روی پارامترهای آن بتوانید خروجی تقریبا مناسبی بدست آورید. فایل ضمیمه را ببینید.
فایل ضمیمه شده را کامپایل کردم منتهی نتیجه‌ای دیگر بدست آمد!.

محمود امین‌طوسی

سلام.
من در میک‌تک ۲.۸ اجرا کردم و در تک‌لایو امتحان نکرده‌ام.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

نقل قول از: javadr در نوامبر 13, 2010, 11:55:46 قبل از ظهر
وقتی از بسته xwatermark در کنار زی‌پرشین استفاده  می‌کنم نتیجه مطلوب بدست نمی‌آید، درصورتیکه اگر بسته زی‌پرشین لود نشود مشکلی نیست.
از تک‌لایو ۲۰۱۰ در فدورا استفاده  می‌کنم.
فایل ضمیمه نتیجه نادرست را نشان می‌دهد.
۱- در آخرین نسخه به روز شده تک‌لایو، بسته keyreader وجود ندارد و این بسته xwatermark بسته keyreader را می‌خواهد بنابراین من نتوانستم فایل شما را امتحان کنم
۲- تا وقتی بسته watermark هست چه نیازی به بسته xwatermark هست
۳- همانطور که بسته زی‌پرشین می‌گوید تعدادی از بسته‌های پرمصرف پشتیبانی می‌شوند نه همه بسته‌ها بنابراین اگر می‌خواهید از بسته‌ای استفاده کنید که توسط زی‌پرشین پشتیبانی نمی‌شود، من هیچگونه مسئولیتی در قبال ان ندارم و وظیفه خود شماست که مشکلت را حل کنی
۴- من در قبال مبلغی می‌توانم بسته xwatermark را با زی‌پرشین سازگار کنم.
۵- اینکه یک بسته بدون زی‌پرشین کار می‌کند و با آن مشکل دارد یک دلیل بچه‌گانه است و به وضوح نشان می‌دهد که شما شناخت و دید سطحی از تک دارید.

javadr

منظور بنده هم این چیزی نبود که شما فرموده‌اید! بله خوب به نکات فوق واقف هستم منتهی سوال من در واقع از پوستر آقای امین‌طوسی بود که چگونه در کنار این بسته به درستی کامپایل شده درحالیکه در ماشین من نتیجه مطلوب بدست نمی‌آید!! که جواب ایشان درهمان استفاده از میک‌تک بود!.
با تشکر

---------------
پی‌نوشت: نتیجه درست فایل ایشان این تصور را برای من به وجود آورد که زی‌پرشین از این بسته هم پشتیبانی می‌کند!