• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قرار دادن کد در متن

نویسنده محمود امین‌طوسی, اکتبر 01, 2009, 12:48:11 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

آیا می‌خواهید کدهای برنامه را به زیبایی در متن خود داشته باشید.
به این منظور باید از بستهٔ bidicode استفاده نمایید.
مثال پیوست را ملاحظه کنید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

javadr

همین کد را با آخرین نسخه زی‌پرشین که از bitbucket گرفته شده است کامپایل کردم نتیجه متفاوتی گرفتم ظاهرا دیگر bidicode به این صورت عمل نمی‌کند!!!

vafa

نقل قول از: javadr در نوامبر 20, 2010, 10:54:05 قبل از ظهر
همین کد را با آخرین نسخه زی‌پرشین که از bitbucket گرفته شده است کامپایل کردم نتیجه متفاوتی گرفتم ظاهرا دیگر bidicode به این صورت عمل نمی‌کند!!!
به خاطر اینکه از bidicode در dtx استفاده می‌کنم، تغییر کوچکی در آن داده‌ام. فایل زیر بدون مشکل کار می‌کند.

javadr

این نکته اصلاح خواهد شد یا دیگر باید همیشه در استفاده از این بسته همین‌گونه عمل نمود؟

vafa

نقل قول از: javadr در نوامبر 20, 2010, 11:37:15 قبل از ظهر
این نکته اصلاح خواهد شد یا دیگر باید همیشه در استفاده از این بسته همین‌گونه عمل نمود؟
کدوم مشکل. من که مشکلی نمی‌بینم؟ شما تا به حال درباره gobble برای حروف‌چیینی کد چیزی نشیده‌اید؟

javadr

یعنی اینکه برای مثال اون دستور
?\parsitext{متن فارسی}?
کار نمی‌کند یا اینکه باید اول هر خط % بگذاریم!

متاسفانه در رابطه با gobble چیزی نشنیده‌ام حتی گوگل هم کردم منتهی چیزی دستگیرم نشد، خیلی خوشحال می‌شوم راهنمایی نمایید.