• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در اجرا فرمان تکمکر برای مک

نویسنده meim007, دسامبر 07, 2010, 10:30:45 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

meim007

تکشاپ امکان "Forward/Inverse search" را با نام Pdfsyn دارد ولی وقتی میخواهیم از متن به پی.دی.اف برویم زمانی که تنها یک فایل باشد کار میکند ولی زمانی که زیرفایل داشته باشیم در زیر فایل از متن به پی.دی.اف نمیرود (ولی برعکسش کار میکند) در مک با زدن گذینه‌ی »
define current document as 'master document'
« این امکان را داشت که بتوان این کار را کرد برای تکشاپ هم میشود این کار را انجام داد؟
البته شاید بهتر بود این را در قسمت تکشاپ میپرسیدم و میگذاشتم!
نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در دسامبر 12, 2010, 05:26:56 بعد از ظهر
این یک باگ در تک‌میکر است که من در ورژن دوجهته آنرا برطرف کرده‌ام، البته از کارکرد آن در مک اطلاعی ندارم.
امیدوارم فارسی آن در مک این باگ را نداشته باشد یکجورای از محیط تکمکر خوشم میاد!
نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در دسامبر 12, 2010, 05:26:56 بعد از ظهر
gedit افزونه‌ای برای تک دارد که آن را به ویرایشگری مناسب‌تر برای تک تبدیل می‌کند، این افزونه برای ورژن ویندوزی آن دردسترس نیست، کنجکاو شدم بدونم برای مک قابل نصب است یا نه؟
Gedit/LaTeXPlugin - GNOME Live!
بهش نگاه میکنم، دانلود میکنم و سرفرصت امتحانش میکنم

سیدرضی علوی‌زاده

این ورژن رو تست کنید اگر جواب داد خبر دهید تا لینکش را در مرکز دانلود و صفحه اصلی جایگزین لینک ورژن قبلی کنم.
توضیح اینکه این ورژن ۰.۶.۱۰ است که تعداد زیادی از باگ‌ها نسبت به ورژن ۰.۶.۶ که تا بحال برای مک در دسترس بوده در آن رفع شده است.
ورژن ۰.۶.۱۰ مکینتاشی Disk Image
ویرایش: لینک در مرکز دانلود قرار گرفت.

meim007

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در دسامبر 13, 2010, 07:34:54 قبل از ظهر
این ورژن رو تست کنید اگر جواب داد خبر دهید تا لینکش را در مرکز دانلود و صفحه اصلی جایگزین لینک ورژن قبلی کنم.
توضیح اینکه این ورژن ۰.۶.۱۰ است که تعداد زیادی از باگ‌ها نسبت به ورژن ۰.۶.۶ که تا بحال برای مک در دسترس بوده در آن رفع شده است.
لینک‌دانلود
دستت درد نکته کار کرد تنها همان باگ را دارد که اگر خطا داشته باشد گیر میکند من این فرمان اشتباه ساده را دادم \jjjj که گیر کرد. ولی اگر هیچ خطای نداشته باشد خوب کار میکند.

meim007

همچنین کسی راهی نمیداند که بتوان از فایل های که در ویندوز نوشته ایم در مک هم استفاده کرد(تنها همین برنامه‌ی تکمکر درست آن ها را نشان میدهد  برنامه فونت ها را در تکس خوب نشان نمیدهد وای در پی.دی.اف خوب نشان میدهد واگر از تکمکر یا فایل متنی دیگر در تکشاپ کپی پیس کنیم در پیدیف به صورت علامت سوال نشان میدهد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: meim007 در دسامبر 13, 2010, 07:23:09 بعد از ظهر
همچنین کسی راهی نمیداند که بتوان از فایل های که در ویندوز نوشته ایم در مک هم استفاده کرد(تنها همین برنامه‌ی تکمکر درست آن ها را نشان میدهد  برنامه فونت ها را در تکس خوب نشان نمیدهد وای در پی.دی.اف خوب نشان میدهد واگر از تکمکر یا فایل متنی دیگر در تکشاپ کپی پیس کنیم در پیدیف به صورت علامت سوال نشان میدهد.

utf8 و فونت و ... را در ویرایشگر تنظیم کرده‌اید؟

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: meim007 در دسامبر 13, 2010, 07:23:09 بعد از ظهر
همچنین کسی راهی نمیداند که بتوان از فایل های که در ویندوز نوشته ایم در مک هم استفاده کرد(تنها همین برنامه‌ی تکمکر درست آن ها را نشان میدهد  برنامه فونت ها را در تکس خوب نشان نمیدهد وای در پی.دی.اف خوب نشان میدهد واگر از تکمکر یا فایل متنی دیگر در تکشاپ کپی پیس کنیم در پیدیف به صورت علامت سوال نشان میدهد.
مثلا فایل را در ویندوز با texmaker می‌نویسید؟ یا با ادیتوری دیگر؟
بد نیست یک فایل که مشکل دارد آپلود کنید تا ما هم تست کنیم شاید مشکل پیدا شد؟

meim007

در ویندوز با texmaker نوشته ام ولی در مک با تکمکر دست نشان میدهد ولی در برنامه های دیگر نه نمیدانم شاید تنها در مک این مشکل را داشته باشد و اگر فایل را بشما بدهد و در ویندوز باز کنید مشکلی نداشته باشد. الان تنها فایل خودم را دارم اگر بخواهید پیوست میکنم
آره utf8 آن را تنظیم کرده ام.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: meim007 در دسامبر 13, 2010, 07:42:29 بعد از ظهر
در ویندوز با texmaker نوشته ام ولی در مک با تکمکر دست نشان میدهد ولی در برنامه های دیگر نه نمیدانم شاید تنها در مک این مشکل را داشته باشد و اگر فایل را بشما بدهد و در ویندوز باز کنید مشکلی نداشته باشد. الان تنها فایل خودم را دارم اگر بخواهید پیوست میکنم
آره utf8 آن را تنظیم کرده ام.
یک قسمت از فایل را هم اگر بفرستید کافیست، چون من هنوز آزمایش نکرده‌ام ولی شاید با فایل‌های سیستم من مشکلی پیش نیاید.

meim007

من تعجب میکنم الان که بازش کردم همه‌ی فایلهام را با تکشاپ درست نشان میدهد!! من از دیروز تا الان هیچ کاری باهاش نداشتم تنها یکبار گفت میخواهید آپگرید کنید من هم یس زدم. به نظرم ورژن جدید این را درست کرده است .

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: meim007 در دسامبر 13, 2010, 07:59:09 بعد از ظهر
من تعجب میکنم الان که بازش کردم همه‌ی فایلهام را با تکشاپ درست نشان میدهد!! من از دیروز تا الان هیچ کاری باهاش نداشتم تنها یکبار گفت میخواهید آپگرید کنید من هم یس زدم. به نظرم ورژن جدید این را درست کرده است .
خوب خدا رو شکر که اتومات حل شد  :)

meim007

یک سوال آیا xindy  فارسی برای مک هم داریم؟ من از این در فایلهام زیاد استفاده کردم. و الان به بسته‌ی glossry 
گیر میدهد در صورتی که من همه بسته ها را دانلود کردم و ابن فایل در ویندوز هیچ مشکلی نداشت(با همین وژنی که دارم)  فکر کنم دارد به همین xindy گیر میدهد .