• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

گونه آزمایشی جدید xepersian

نویسنده vafa, نوامبر 30, 2010, 03:52:17 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

آیا این حرف من درسته؟
برای اینکه به آخرین آخرین نسخه آزمایشی زی‌پرشین و بیدی آپدیت بشیم ترتیب آپدیت بودنشون به صورت زیر هست؟
bitbucket-1
۲- ‌dante.ctan
3- ctan

آیا بین ctan و dante.ctan اختلاف زمانی در قرار دادن نسخه آزمایشی زی‌پرشین هست؟ چند ساعت یا روز فاصله دارند؟
با تشکر قبلی

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: هادی صفی اقدم در فبریه 09, 2011, 09:06:45 بعد از ظهر
آیا این حرف من درسته؟
برای اینکه به آخرین آخرین نسخه آزمایشی زی‌پرشین و بیدی آپدیت بشیم ترتیب آپدیت بودنشون به صورت زیر هست؟
bitbucket-1
۲- ‌dante.ctan
3- ctan
نسخه آزمایشی هیچ‌وقت روی dante.ctan و ctan قرار نمی‌گیره.
نقل قول از: هادی صفی اقدم در فبریه 09, 2011, 09:06:45 بعد از ظهر
آیا بین ctan و dante.ctan اختلاف زمانی در قرار دادن نسخه آزمایشی زی‌پرشین هست؟ چند ساعت یا روز فاصله دارند؟
همون‌طور که گفتم، این دو سایت نسخه آزمایشی رو عرضه نمی‌کنن. بلکه فقط نسخه رسمی رو قرار می‌دن.

توضیح کلی: CTAN، مجموعه‌ای از سایت‌ها هستش که اجزای مربوط به تِک رو عرض می‌کنه. سه تا از این سایت‌ها، هسته CTAN رو تشکیل می‌دن. این ۳ سایت، سعی می‌کنن که اجزای یکسانی رو نگه‌داری کرده و خط‌ مشی یکسانی رو دنبال کنن. یکی از این ۳ سایت، سایت http://dante.ctan.org/tex-archive/ هستش که توی آلمان قرار داره و توسط انجمن استفاده‌کنندگان آلمانی-زبانِ تِکِ دانته، حمایت می‌شه و توسط Rainer Schöpf مدیریت می‌شه.
علاوه بر این ۳ سایت، سایت‌های دیگه‌ای هم توی نقاط مختلف دنیا وجود داره که یک کپی از اجزای تک رو روی سروراشون قرار دادن که یکی از این سایت‌ها،  توی ایران و توی دانشگاه فردوسی مشهد قرار داره.
CTAN در سال ۱۹۹۲ توسط سه نفر از آلمان، انگلیس و آمریکا راه‌اندازی و در سال ۱۹۹۳ به صورت رسمی، در کنفرانس یوروتِک در Aston، معرفی شد.